Emlékeztek még rám? Bízzatok, higgyetek, mindig van remény!
Annyira, de annyira sokat segítettek Nekem az elmúlt időszakban, válaszoltatok türelmesen a sokadik bugyuta kérdésemre is, megnéztétek sokadszorra is a görbém,.....
Ma reggel egyértelmű pozitívat teszteltem, és nagyon boldog vagyok!
Szeretném megosztani Veletek is, hogy lássátok mindig van remény! Hogy a rossz után már csak jó jöhet! Hogy nem szabad feladni!
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! Köszönöm
Ez voltam én...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Huhhhhhhh most látom, hogy itt egy ismerős banda verődött össze :-)
Nem tartozom közétek, de azért érdekelne, hogy is van a kismama? A könyvvel, hogy állsz?
Igen, véletlenül egymásra találtunk gimnáziumi osztálytársakkal, barátnőkkel.
A könyv április 25-én jelenik meg, a bookline.hu-n, és a libri.hu-n pszichológia témakörben megtalálod. A címe: HEL(L)P - A lélek hétpróbája.
Nagyon szépen köszönöm az érdeklődést, nagyon jól van a kismama!!! Nem is gondoltam volna, hogy ennyire jól leszek. Azt hittem, néha lesznek rossz érzéseim, de semmi. Élvezem a tavaszt, a várandóság minden percét. Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm az érdeklődést!!!
Nagyon örülök, hogy minden oké Veletek. Mikorra vagy pontosan kiírva? A könyvedre rá fogok nézni...........nem szeretek ilyen "dolgokat" olvasni, de mint látod az akkori kérdésed is annyira megfogott, és mélyen érintett, hogy nagyon érdekel minden ami Veled történik.
Hanyadik hétben vagy? Tudjátok már ki lakik a hasadban?
Aug.28-ra vagyok kiírva, de két héttel előbb megszakítják kb. Úgy tűnik kisfiú lakik a pocakomban :)
A könyv nagyon vidám, nem kifejezetten erről szól ám! Én sem szeretek ilyesmit olvasni, de ez kifejezetten pozitív könyv :) Köszi az érdeklődést :) Ha gondolod néha beszámolok Neked :)
szia Petra!
A szokásos kérdeződ vagyok!
Hogy vagy? Hogy van a Picurid? Mi lesz a neve?
Szia,
Köszönöm jól vagyok! 26 hetes vagyok, már nem sok van hátra :) Flórián lesz a baba neve.
Jól esik, hogy érdeklődsz, nem felejtelek el tájékoztatni, ha megszületett!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!