Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Emlékeztek még rám? Bízzatok,...

Emlékeztek még rám? Bízzatok, higgyetek, mindig van remény!

Figyelt kérdés

Annyira, de annyira sokat segítettek Nekem az elmúlt időszakban, válaszoltatok türelmesen a sokadik bugyuta kérdésemre is, megnéztétek sokadszorra is a görbém,.....

Ma reggel egyértelmű pozitívat teszteltem, és nagyon boldog vagyok!

Szeretném megosztani Veletek is, hogy lássátok mindig van remény! Hogy a rossz után már csak jó jöhet! Hogy nem szabad feladni!

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! Köszönöm

Ez voltam én...

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2010. dec. 22. 09:49
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!!
2010. dec. 22. 10:37
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlenül örülök Neked!

Válaszoltam akkoriban arra a nagyon szomorú kérdésre, amikor megosztottad velünk milyen szörnyűségeken mentél keresztül.

Egyből felcsillant a szemem, mert amikor megnyitottam a linkedet, egyből beazonosítottalak.

Nagyon boldog, problémamentes terhességet kívánok Neked.

Ne görcsölj, ne izgulj, ezzel a kismanóval a pocakodban nem lehet semmi baj.

Boldog babavárást kívánok, és nagyon boldog Karácsonyt...........ez egy igazi ajándék.

Jaj Istenem.......de boldog lehetsz :-)

2010. dec. 22. 10:52
 13/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Tényleg nagyon boldog vagyok! Kellemes Ünnepeket és köszönöm a sok jó szót!
2010. dec. 22. 11:04
 14/45 anonim ***** válasza:

szia

írtam neked mindkát helyre, de akkor ide is!

Nagyon erős vagy és hidd el most már minden oké lesz!!!

Gratulálok

2010. dec. 22. 11:38
 15/45 anonim ***** válasza:
Meg nem irtam neked, most olvostam el a regebbi kerdeseidet is es megkonnyeztem, de most konnyzek a oromtol, nagyon nagyon orulok neked!!!!!!!!!!!Bolodg babavarast kivanok neked es sok egeszseget!!
2010. dec. 22. 13:12
 16/45 anonim ***** válasza:

Emlékszem arra a kérdésre, nem sokkal fiatalabb terhes voltam akkor én is, és azóta is sokat gondoltam Rád (bár akkor nem válaszoltam). Csodálatos, ahogy már akkor reménykedve tudtad látni a helyzetet, és most nagyon-nagyon örülök Nektek. Lehet, hogy buta kérés, de elárulod a keresztnevedet? Én is szeretnék imádkozni Értetek.

És olyan 8 hónap múlva mindenképp jelentkezz, ha megszületett a kicsi!

2010. dec. 22. 13:37
 17/45 anonim ***** válasza:
Én is elsírtam magam a történeten..kívánok neked nagyon nyugodt, problémamentes terhességet, könnyű szülést és egy gyönyörű kisbabát, mert megérdemled!!! nagyon értékesnek tartom, hogy így álltatok a dologhoz, és nem adtátok fel!! bár én hétvégén tesztelek, remélem egyszerre leszünk terhesek! nagyon boldog karácsonyt kívánok, bár ennél nagyobb boldogság nem létezhet :)
2010. dec. 22. 13:42
 18/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen tényleg mindenkinek! Keresztnevem Petra.

Mindenképpen jelentkezem ha jó híreim vannak :)

Egyébként az idei évben nem tétlenkedtem... és bár tudom ez nem a reklám helye :) de írtam egy könyvet. Tavasszal jelenik meg, ha érdekel benneteket szívesen jelzem.

Szép karácsonyt mindenkinek! Sok-sok pozitív tesztet!!! Vigyázzatok magatokra :)

2010. dec. 22. 14:45
 19/45 ketteske ***** válasza:
Ezzel most nekem is adtál egy kis reményt. Az én babám a 26. héten halt meg, utána 1 évre lett egy missed ab.om, és most én is várom a csodát. Most erőt meritek belőled, amit köszönök, és boldog babavárást kivánok.
2010. dec. 22. 15:57
 20/45 Macimanó82 ***** válasza:
Nagyon gratulálok és kívánom hogy egészen a 39-40hétig egészségesek legyetek együtt és persze az elkövetkező években is:) nagyon megérdemled már az élettől ezt a babát:) vigyázz magadra és persze a bébire:) Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok:)
2010. dec. 22. 16:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!