Emlékeztek még rám? Bízzatok, higgyetek, mindig van remény!
Annyira, de annyira sokat segítettek Nekem az elmúlt időszakban, válaszoltatok türelmesen a sokadik bugyuta kérdésemre is, megnéztétek sokadszorra is a görbém,.....
Ma reggel egyértelmű pozitívat teszteltem, és nagyon boldog vagyok!
Szeretném megosztani Veletek is, hogy lássátok mindig van remény! Hogy a rossz után már csak jó jöhet! Hogy nem szabad feladni!
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! Köszönöm
Ez voltam én...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Hihetetlenül örülök Neked!
Válaszoltam akkoriban arra a nagyon szomorú kérdésre, amikor megosztottad velünk milyen szörnyűségeken mentél keresztül.
Egyből felcsillant a szemem, mert amikor megnyitottam a linkedet, egyből beazonosítottalak.
Nagyon boldog, problémamentes terhességet kívánok Neked.
Ne görcsölj, ne izgulj, ezzel a kismanóval a pocakodban nem lehet semmi baj.
Boldog babavárást kívánok, és nagyon boldog Karácsonyt...........ez egy igazi ajándék.
Jaj Istenem.......de boldog lehetsz :-)
szia
írtam neked mindkát helyre, de akkor ide is!
Nagyon erős vagy és hidd el most már minden oké lesz!!!
Gratulálok
Emlékszem arra a kérdésre, nem sokkal fiatalabb terhes voltam akkor én is, és azóta is sokat gondoltam Rád (bár akkor nem válaszoltam). Csodálatos, ahogy már akkor reménykedve tudtad látni a helyzetet, és most nagyon-nagyon örülök Nektek. Lehet, hogy buta kérés, de elárulod a keresztnevedet? Én is szeretnék imádkozni Értetek.
És olyan 8 hónap múlva mindenképp jelentkezz, ha megszületett a kicsi!
Köszönöm szépen tényleg mindenkinek! Keresztnevem Petra.
Mindenképpen jelentkezem ha jó híreim vannak :)
Egyébként az idei évben nem tétlenkedtem... és bár tudom ez nem a reklám helye :) de írtam egy könyvet. Tavasszal jelenik meg, ha érdekel benneteket szívesen jelzem.
Szép karácsonyt mindenkinek! Sok-sok pozitív tesztet!!! Vigyázzatok magatokra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!