Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet babám vagy csak a...

Lehet babám vagy csak a testem szórakozik velem?

Figyelt kérdés

A múlt hónapban 4 nappal előbb jött mint kellett volna ebben a hónapban meg már 3 napja késik a ciklusaim amióta menseselek mindig 27-28 napos szokott lenni a tüneteim az alhasam kemény a mellem kemény és fájdogál de a tesztem 5 napja negatív lett.

Szerintetek lehetek terhes?

2009. jan. 21. 14:30
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Hajrá lányok,hajrá,nagyon szorítok mindenkinek,és szívemből kívánom,hogy mielőbb sikerüljön nektek is,hiszen én tisztában vagyok vele,mit is jelent az,amikor minden hónapban megjön évről évre az,aminek nem kellene.Ja amúgy én vagyok aki 5 év után lett terhes,amit írtam nektek ide kis történetet,jelenleg 4 napja késik,de én nem is csinálok tesztet,ha akar,jön a baba úgyis,a kisfiamnak annyit ígértem,hogy ebben az évben kap egy tesót,majd meglátjuk összejön-e,vagy újabb 5 évet várok megint:(

Nagyon nagyon szurkolok ám nektek így ismeretlenül is,és egyet mondok még,ne adjátok fel!!!!!!

2009. jan. 22. 09:52
 32/36 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Volt egy válaszoló akit picit megszóltatok, hogy ne görcsöljetek rá a babára és összejön.

Nekem csak 2évet kellett várni a babára, de ő is akkor jött, amikor nem akartam már, sajna elvetéltem, onnantól pláne nem akartam gyereket, most 17hetes... szóval van abban valami hogy nem kell így rágörcsölni... Tapasztaltam...

Kérdező: eredmény? Babó vagy mi van veled?

2009. jan. 22. 10:14
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Köszi a drukkot! Én vagyok az egyik előző válaszoló, nos, ma reggel orvosnál voltam. Vért vettek. Valószínűleg prolaktinbajom van, merthogy nyomásra tejszerű valami jön a mellemből. Kicsit lelkileg rossz most, de valahol örvendek, hogy megtettem az első lépést. Remélem, nem valami komoly baj, és pár hónap alatt én is kismama leszek.

Én a rágörcsöléshez annyi fűznék hozzá, hogy, amint a kérdező is mondta, ha pusztán ez volna a baj, akkor az embert terhes maradna az elején, amíg nem görcsöl a dolgon. De ugyanő mondta, hogy amikor már hónapok, évek telnek el, akkor nem tudjuk normálisnak venni ha megjön, egyre jobban idegesít. És ha szervi vagy hormonális baj van, akkor rágörcsölve vagy nem, ellazulva vagy nem, NEM LEHET teherbe esni, és ezzel és 100%-ban egyetértek.

2009. jan. 22. 10:45
 34/36 A kérdező kommentje:

sziasztok, sajnos ez a hónap sem az enyém mert az éjjel megjött nagyon ki voltam bukva egész délelőtt csak bőgtem , most jutottam el odáig hogy ide üljek a gép elé.

Nagyon köszönöm kedves utolsó válaszoló az egyetértést és remélem , és kívánom hogy minél előbb lehet orvosolni a hormon problémádat , én ha elmúlik orvost váltok és elindulok egy másik útvonalon hátha az segít , de mindenkinek köszönöm szépen a jó kívánságot , ja és kedves anyuka aki 5 évet várt a pici fiára neki üzenném hogy nagyon aranyos vagy hogy így biztatsz minket , a türelemre , és remélem hogy neked nem véletlenül késik 4 napja hanem azért mert pocaklakód van. :-)

2009. jan. 22. 15:20
 35/36 anonim ***** válasza:
Most olvasom. Nagyon nagoyn sajnálom. SZorítok, hogy minél előbb fény derüljön a hibára és jöjjön a baba Neked!
2009. jan. 24. 20:14
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Nalam nem volt ilyen problema,de velemenyem szerint azert aki egy evig folyamatosan probalkozik es nem jon ossze,az mielobb orvoshoz kell forduljon mert rengeteg olyan problema van ami gatolja a teherbeesest es nem is tudunk rola.Pl. egy ismerosom pajzsmirigy alulmukodes miatt nem tudott teherbe esni,amit evekig nem vettek eszre mivel hogy epp csak hatarerteken volt a gond,par honapi kezeles utan rendbe jott es mar varja a babat.Mar egy hozzaerto haziorvos is tudja azokat a lepeseket amikkel el kell kezdeni az okok kereseset,mert lehet nem is olyan nagy a gond.Ertem ezt a fentebb emlitett esetre.En midenkinek drukkolok es meglatjatok elobb utobb boldog anyukak lesztek!(39 eves kismama)
2009. jan. 25. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!