Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet babám vagy csak a...

Lehet babám vagy csak a testem szórakozik velem?

Figyelt kérdés

A múlt hónapban 4 nappal előbb jött mint kellett volna ebben a hónapban meg már 3 napja késik a ciklusaim amióta menseselek mindig 27-28 napos szokott lenni a tüneteim az alhasam kemény a mellem kemény és fájdogál de a tesztem 5 napja negatív lett.

Szerintetek lehetek terhes?

2009. jan. 21. 14:30
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló.

Pont én is ettől félek hogy csak gyártottam a tüneteket magamnak , mert mi már 3 éve próbálkozunk sikertelenül és szinte csoda lenne ha most jött volna össze csak így simán , de azért merek reménykedni is mert amióta az eszemet tudom nekem még soha nem fájt a mellem eddig nem tudtam milyen érzés , de katasztrófa , de ha mégis - akkor megyünk lombikra de köszönöm szépen a történetedet , aranyos vagy.

2009. jan. 21. 14:44
 12/36 A kérdező kommentje:
Párom megy este dolgozni megyek vele a gyógyszertárig az 8ig nyitva van és reggel tesztelek , meggyőztetek.
2009. jan. 21. 14:45
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem csináltam reggeli vizeletből és kimutatta, hogy pozitív háromszor is. Testi tünetekre sosem szabad adni főként annak, aki több éven keresztül próbálkozik!!!
2009. jan. 21. 14:47
 14/36 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen , a testi tünetek hogy azok mennyire igazak azt nem tudom de reménykedem az esetleges 2 csíkos teszteben.
2009. jan. 21. 14:50
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 14:40-es! Ugyanúgy jártam, mint Te! Minden tünet megvolt és egy hetet késett is. Mikor megjött, azt hittem belebolondulok. Tényleg hihetetlen, mire nem képes az agyunk, mert ezt tutira saját magunk idéztük elő. Legalábbis az orvosom szerint. Én még a mai napig nem dolgoztam fel. Mielőbbi sikeres pocakosodást kívánok Neked és mindannyiunknak, akik erre vágyunk!
2009. jan. 21. 14:52
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Újra 14:40-es vagyok... nem tudom mit higgyek, de nekem halvány pozitív tesztem is volt... viszont utána 4 negatív. És akkor olvastam egy helyen a fantom HCG-ről, ami igenis okozhat téves pozitív eredményt :-(((... na, de én holnap reggel orvoshoz megyek.
2009. jan. 21. 14:55
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Lányok! Saját tapasztalatként tudom leírni, nekem a medilab egyszer mutatott pozitívat, az összes többi teszt negatív volt. Hát nem is volt semmi. Akkor fogadtam meg, hogy medilabbal sose többet.
2009. jan. 21. 15:01
 18/36 anonim ***** válasza:
29%
Nem akarok senkit megbantani,de addig amig gorcsosen varjatok a babat,nehezen fog osszejonni,ez pszihologia,abban a percben amikor kepesek lesztek egy kicsit ellazulni akkor sikerulni fog.
2009. jan. 21. 15:27
 19/36 A kérdező kommentje:

szia.

Kedves utolsó válaszoló , van igazság abban amit írtál , de megcáfolnám azzal hogy ha baj van a szervezetben hiába nyugszok meg baba ügyben akkor sem fog jönni én ezt csináltam másfél évig és mégsem jött és most sincs itt vagyis nem tudom de rem itt van és már elkerültük lassan a 3 évet , úgyhogy a fene megette a pszihológiát , hiába azt mondod hogy nem akarod ha esetleg nincs péd akkor te aztán nem akarhatod vagy akarhatod görcsösen akkor sem fog jönni , ez az én véleményem.

2009. jan. 21. 15:44
 20/36 anonim ***** válasza:
39%
Es ha mar eltelt harom ev miert nem leptetek meg ahelyett hogy tesztelj ha kell ha nem.Szerintem jobb tanacsokat osztanak a meddosegi kozpontok...
2009. jan. 21. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!