Lehet babám vagy csak a testem szórakozik velem?
A múlt hónapban 4 nappal előbb jött mint kellett volna ebben a hónapban meg már 3 napja késik a ciklusaim amióta menseselek mindig 27-28 napos szokott lenni a tüneteim az alhasam kemény a mellem kemény és fájdogál de a tesztem 5 napja negatív lett.
Szerintetek lehetek terhes?
Teljesen igaza van az előttem szólónak , NEM LEHET ELLAZULNI főleg annak aki mint én is évek óta próbálkozik és mindvégig sikertelenül , ahogy egyre jobban telik az idő annál jobban görcsölsz , idegeskedsz , mert ha csak az ellazuláson múlna akkor mindenkinek sikerülne egy -két -három hónap alatt amikor még nem görcsöl rajta mert fogalma sincs arról hogy baj lehet.
Nem jól gondlom????? :-)
Sziasztok,kedves kérdező,és válaszolók!
Senkivel sem szeretnék vitába bonyolódni,de valaki kérdésre tapasztalatokat,tanácsokat vár,hát íme az én történetem:
5 évig próbáltam terhes maradni,2 év sikertelenség után meddőségi központba mentünk,de eredmény semmi,és nekem mindenki csak azt fújta,hogy "ne akard görcsösen,ne ezzel foglalkozz,ne gondolj rá!"
Na igen.Könnyű ezt mondani valakinek,aki évek óta babát szeretne,természetesen én sem tudtam másra gondolni,és megint eltelt másfél év.A klinikán,ahová jártunk,azt mondták,ennyi sikertelenség után belevágunk a lombikprogramba(hozzá kell tennem,se nekem,se a férjemnek semmiféle rendellenességet nem mutattak ki a vizsgálatok)
Szóval azt mondták a klinikán,3 hónap gyógyszermentes pihenő után jelentkezzem,és megkezdjük a lombik első lépéseit.Ebbe belenyugodva telt el egy hónap,és nem akadtam ki,amikor megjött,mert nem érdekelt.A következő hónapban szeretkeztem a férjemmel,amikor jólesett(nem terv szerint,nem számítások szerint,mint azelőtt),és felk sem tűnt,hogy 10 napja késik.Elmentem dokihoz,na nehogy már most legyen valami bajom,mikor mehetnénk a lombikprogramra,és mit mond a doki?ÖN TERHES!!!!!!Nem foglalkoztam vele,nem érdekelt,mert más kötötte le a figyelmemet.A kisfiam azóta 2 éves,és 1 hónapos,gyönyörű,imádom,és tervezzük a kistesót,illetve szabad utat kapott,ha akar,akkor már jöhet is,ezt a baba dönti el.Tudom nehéz elfogadni,de javasolnék 2-3 hónapot,amikor nem nézünk a naptárra,és csak akkor bújunk össze a kedvesünkkel,ha jólesik,nem amikor kiszámoljuk.Higgyétek el,használni fog!Én 5 évet vártam,de megérte!Hajrá hajrá,sok sikert kívánok mindenkinek!
Nagyon irigyellek kedves utolsó válaszoló hogy ilyen szerencséd volt , nagyon hasonlít a történeted egyébként az alattam levő lakóra mintha az ő történetét olvastam volna.
De egyébként én ezt a hozzáállást csináltam majdnem egy évig megbeszéltük a párommal hogy nem akarjuk görcsösen nekünk nem kell még gyerek és mással voltunk elfoglalva és azt vettük észre hogy megint eltelt egy év és nem jött a babó sajnos nekünk nem segített de neked nagyon örülök hogy segített és jó egészséget a kicsi fiadnak.
OFF
Na, mire megírtam a hosszú regényemet, már nem előző voltam, hanem még azelőtti... már ha értitek, mire mondom. Tehát 17:32 és 16:07 vagyok ugyanaz. Meg 14:40. És nagyon szeretnék babát én is :-((
ON
Igen, igazad van. Amúgy kiegyensúlyozott embernek tartom magam. De ez az egy dolog van eddig az életemben, ami egyszerűen nem tudok átlépni :-((( és már nagyon itt az idő: a kapcsolatom is az, amibe kell a baba, már mindketten nagyon várjuk, ennyi hiányzik a felhőtlen boldogsághoz, meg hát már 32 éves is vagyok...
Neked is szorítok nagyon. Ne adjuk fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!