Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet babám vagy csak a...

Lehet babám vagy csak a testem szórakozik velem?

Figyelt kérdés

A múlt hónapban 4 nappal előbb jött mint kellett volna ebben a hónapban meg már 3 napja késik a ciklusaim amióta menseselek mindig 27-28 napos szokott lenni a tüneteim az alhasam kemény a mellem kemény és fájdogál de a tesztem 5 napja negatív lett.

Szerintetek lehetek terhes?

2009. jan. 21. 14:30
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Még egy teszt és meglátod!
2009. jan. 21. 14:33
 2/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat.

Igen tudom hogy még egy teszt kéne de félek hátha az is - lesz , már hosszú évek óta csak csalódom minden hónapban.

2009. jan. 21. 14:34
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem holnap reggel újabb teszt! Ha babás vagy akkor már pozitív lesz!
2009. jan. 21. 14:35
 4/36 A kérdező kommentje:
De jó volna ha + lenne annyira szeretnénk már babát.:-)
2009. jan. 21. 14:37
 5/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Mintha magamat olvasnám...

Nekem is előző hónapban rohant pedig akkor vártuk a +t:) következő hónapban már tudtam, mikor nem jött, hogy itt a pici. 17hetes:)

Ennyi késés, holnap tesztelj. Csak korán teszteltél.

2009. jan. 21. 14:37
 6/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást és akkor holnap reggel tesztelek , lesz ami lesz.
2009. jan. 21. 14:39
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, nem letörni akarlak, csak elmondom, az esetemet. Több hónapja dolgozunk a babán, sikertelenül. Az utolsó ciklusom viszont teljesen olyan volt, mintha terhes lennék: megnőtt, feszülő mellek, alhasi görcsölgetések, undorok, rosszullétek, égett a mellbimbóm, szóval, minden, ami vele járna. Szombaton viszont megjött. Rendes, piros vérzés, normális hosszal, és kicsinált fizikailag is és lelkileg is. Úgyhogy én annyit mondok: a tested olyan tüneteket is képes produkálni, hogy el sem hinnéd. Mindenképpen, remélem, Neked összejött. És csak annyi a baj, hogy a HCG-d még kevés, és nem mutatja ki a teszt. Szorítok!
2009. jan. 21. 14:40
 8/36 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat kell járnom pisilni , az nem baj a teszt szempontjából ha holnap reggel veszek tesztet és nem az első pisiből fogom megcsinálni , vagy menjek el ma este tesztet venni?
2009. jan. 21. 14:40
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Korán van még, menj csak el egy drogériáig:)
2009. jan. 21. 14:43
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
Inkább reggeli vizeletből csináld meg, az a biztosabb! Szorítok!
2009. jan. 21. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!