Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért szórakozik a testem...

Miért szórakozik a testem velem minden hónapban?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy már fárasztó a kérdés normál esetben engem is dühitene, de kérlek ne itéljetek meg érte, annyira magam alatt vagyok.Eddig minden hónapban volt valami furcsa a ciklusomban de legalabb potosan megjött.Elvileg a tegnap kellett volna megjöjjön, de nem jött.A hőm szépen le is ment(36,7) de mára visszament 37-re.A gond az, hogy már a pé utáni héttől vizes folyásom van.Máskor mensi előtt jelentkezik 1-2 nappal és előtte száraz vagyok.Most nem értem mi történik. Légyszi adjatok tanácsot, nagyon össze vagyok zavarodva.Tesztelni nem merek még pár napig. Előre is köszönöm a válaszokat.
2009. febr. 25. 07:30
 1/10 A kérdező kommentje:
Ennyire butát kérdeztem volna, hogy senki nem válaszol?
2009. febr. 25. 07:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

nem buta a kérdés, csak a hő még nem minden, én amúgy sem hiszek benne, de az bíztató, ha késik, remélem baba van a dologban, nagyon sanszos!

a tested meg nem kibabrál veled, senkinek sincs két egyforma ciklusa, nekem is mindig más a folyásom, a peteérésem, de ettől gond nélkül teherbe tudok esni!

a vizes folyás meg nem ezer százalék, hogy mensit jeleze előre, van olyan alkat, akinek végig a terhesség során erős a folyása, azt figyeld, hogy nincsen-e rózsaszínes folt a folyásban, mert az utalhat a beágyazódásra.

én meg már simán tesztelnék, szurkolok, hogy örülj az eredménynek!

2009. febr. 25. 08:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ja, és még valami, szeresd a tested, békélj meg vele, meghálálja!
2009. febr. 25. 08:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Tanácsot nem tudok adni, de azt el tudom mesélni, hogy az én testem is folyamatosan játszik velem, különösen ebben a hónapban.Hétfőn kellett volna nem megjönnie.10-én csináltam pozitív ovu tesztet, annyira bíztm benne, hogy összejött.Szombaton mikor elmentem pisilni láttam, hogy véres a papír.De el is múlt azzal a lendülettel.Vasárnap egész éjszaka nem aludtam, merta nnyira fájt a hasam, de nem úgy mint szokott.Hétfő du.t két csepp barna, azt hittem meg fog jönni, de semmi.Tegnap szintén két csepp barna.Ma arra ébredtem, hogy nagyon fáj a hasam.Még igazán nem jött meg csak egy kicsit,de úgy gondolom meg fog.Szóval most is csak csalódtam.Mióta próbálkoztok?
2009. febr. 25. 08:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ igyekszem lehiggadni és reménykedem hátha nem jön meg.
2009. febr. 25. 08:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia! Ne légy magad alatt, bár én is ott vagyok. Nekem volt, hogy 12 napot késett, minden terhességi tünetet produkáltam, és egyszer csak megjött. Nem egyszer fordult ez elő. Valószínű nagyon rágörcsöltünk a témára, de ha vki szeretne babát, az szerintem nem tud nem parázni rajta. Rajtam ateszt-gyártók meggazdagodnának, annyit vettem már. De most elhatároztam, hogy nyugodtabban fogok a dologhoz állni. Tarts velem! Ja, és :)))))
2009. febr. 25. 08:28
 7/10 A kérdező kommentje:
Mi rég próbálkozunk, immár közel két éve, de minden hónapban azért bizom benne, hogy kegyes lesz a sors és sikerül.Ti?
2009. febr. 25. 08:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást :-))))
2009. febr. 25. 08:37
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem hat hónapig kelle a kisfiamra várni, és most a második gyerekkel próbálkozunk, de még szoptatok, szóval nekem nincs két egyforma ciklusom, nem is veszem az egészet vér komolyan, mert abba csak bezizzeni lehet, de ha ennyire bizonytalan vagy, jelentkezz be meddőségkutatásra, lehet, hogy ennyi is segít, hogy megnyugodj és máris összejön a baba, ha nem, akkor meg legalább kiderül, hogy mi a gátja!
2009. febr. 25. 08:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Én október elején hagytam abba a gyógyszert. Hét évig szedtem, de egyből rendesen megjött és azóta is szinte napran pontosan.Szedek elevitet. Folyamatosan diétázta, de mivel úgy gondoltam az is lehet az oka, hogy nem jön össze, így abbahagytam.Fel is kaptam 3kilót, de sajnos megjött rendesen, így megint nincs baba.Eléggé el vcagyok keseredve, de azt mondják ez a pár hónap még nem ad r okot.Nem tudom...
2009. febr. 25. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!