15 éves leszek és terhes vagyok! Mit tegyek nem akarom elvetetni? Segisetek
Figyelt kérdés
lécci adjatok arra is tanácsot mikét vigyázzak magamra stb.2009. jan. 17. 21:57
31/56 A kérdező kommentje:
elhagyott a barátom teljesen kikészültem:(:(:(
2009. jan. 29. 22:26
32/56 anonim 

válasza:

ez komoly.egyik vagyok a valaszolokbol.miert hagyott ott?megijedt?
33/56 anonim 

válasza:

utolso valaszolo vagyok.beszeltel szuleiddel?ne idegeskedj,tudom nehez.beszeljel a szuleiddel,es a babara koncentralj.irjal mi van.lehethogy megkonnyebulsz.
34/56 anonim 

válasza:

szerintem ha a szuleid (vagy barki mas) segitsegere nem szamithatsz es a babat nem tudod biztos orokbefogado szuloknek adni az elso naptol... akkor semikepen se add arvahazaba inkabb az abortusz ...
ha meg is az arvahaz mellet dontesz akkor aztan akazd fel magad !
35/56 anonim 

válasza:

utolso valaszolonak,nem jol olvastad szerintem a kerdezot.o igen is meg akarja tartani.es mit akartal avval,hogy akassza fel magat.jo baromsagot irtal
36/56 anonim 

válasza:

Azért annyival tartozna a kérdező a válaszadóknak, hogy beírja mik a fejlemények. Lehet hogy kamu az egész? Én ha 15 éves és terhes lennék, nem így viselkednék....Pl. szólnék otthon a szüleimnek!!!! Szerintem nem érett az anyaságra, még ő is gyerek, ha nem meri vállalni a tette következményeit.
Inda
37/56 A kérdező kommentje:
tudják a szüleim és támogatnak barátomm bocsánatot kért mindenért és megint melletem van,jövöre magántanuló leszek,orvosnál is voltam minden rendben van a babával
2009. febr. 5. 19:08
38/56 anonim 

válasza:

na vegre!!!latod minden jora fordult.gratulalok
39/56 anonim 

válasza:

minden rendben van most is? miota vagytok egyutt a baratoddal? nem irsz fejlemenyeket?
40/56 A kérdező kommentje:
minden rednben van a pici és énis jol vagyok bár msogt benydeltem egy tokorgyulladást:S,16hónapja vagyunk együtt
2009. febr. 14. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!