Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 15 éves leszek és terhes...

15 éves leszek és terhes vagyok! Mit tegyek nem akarom elvetetni? Segisetek

Figyelt kérdés
lécci adjatok arra is tanácsot mikét vigyázzak magamra stb.
2009. jan. 17. 21:57
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
arra gondoltam magántanuló lennék.amugy azért nemszoltam még anyumnak mert pénteken tudtam meg a babát.
2009. jan. 18. 16:34
 12/56 anonim ***** válasza:
Nagyon jól teszed,ha magántanuló leszel.Az én osztálytársam 16 évesen lett terhes és ő is magántanuló lett 1 évig.Utána pedig reggel elvitte a babát bölcsibe,ő pedig jött rendesen suliba.Szépen le is érettségizett.Neked is ezt javaslom!
2009. jan. 18. 18:23
 13/56 A kérdező kommentje:
mégcsak 2napja késik fehér folyásom van ez mit jelenthet leet valami baja a babának?
2009. jan. 18. 21:12
 14/56 anonim ***** válasza:
Nálam is fehér folyás volt, és meg is maradt egy ideig. Ez nem jelent semmi bajt! De a dokit mindenképpen keresd fel, hogy megbeszéljétek a továbbiakat.
2009. jan. 18. 22:13
 15/56 anonim ***** válasza:
29%

Először is, halvány gőzöd sincs, hogy mit veszel a nyakadba. Ne sértődj meg, ha szüleid nem fogják kitörő örömmel fogadni a hírt. Azért kérd ki a szüleid tanácsát, mivel kiskorú vagy. Ha a szüleid döntését nem fogadod meg, és ők a gyámhivatalhoz fordulnak, akár kötelezhetnek is az abortuszra. Bízz benne, hogy nem így lesz. Nem akarok vészmadár lenni, de a párod nem fog végig kiállni melletted. Ebben majdnem 100%-ban biztos vagyok. Én a helyedben elvetetném, és nem azért, mert nem szeretem a gyerekeket, hanem azért, mert még te magad is gyerek vagy.

Szedj minél több vitamint. Remélem jó döntést hozol. Igyekeztem mimóza kis lelkedet nem tönkretenni a válaszommal, pedig először durva válaszon törtem a fejem.

Sok sikert.

2009. jan. 19. 12:52
 16/56 anonim ***** válasza:

Aki örökbe adja, az általában el is hagyja! Talán könnyebb így a dolgot túlélni. Nem tudom. Én sem adnám örökbe, csak mondjuk ha nagyon nagyon nagy gáz lenne.

Nézzétek meg a "Juno" c. filmet! Aranyos.

Na, és merre van a kismama? :) Üdv.

Inda

2009. jan. 19. 23:03
 17/56 anonim ***** válasza:

Aki örökbe adja, az általában el is hagyja! Máskülönben nem örökbeadás lenne a neve a dolognak. Talán így könnyebb is mindkét anyának. Szerintem.

Nézzétek meg a "Juno" c. filmet. Pont ilyen téma.

Na, és merre van a kismami? :) Orvos látott már? Remélem hamarosan lejutsz oda is. Nagyon fontos!

Üdv.

Inda

2009. jan. 19. 23:05
 18/56 A kérdező kommentje:
attol félek nagyon,hogy eltitnanak barátomtól és elis kell vettetnem
2009. jan. 19. 23:13
 19/56 A kérdező kommentje:
a köldököm altt vanegy yilern dudar nemtudom mi lehett ez de eléggé megijedtem?bajt jelent?
2009. jan. 20. 18:37
 20/56 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom mi lehet a dudor, de szerintem most ne izgulj miatta! DE ha csak 2 napja késik nem is biztos hogy terhes vagy!!!!! Vettél terhességi tesztet? Most már a tettek mezejére kellene lépned és szólni anyukádnak!!!! Nem kényszeríthetnek semmire és ha ezt tudod, akkor állj ki magad mellett! Döntsd el mit akarsz, de na halogasd a döntést! Sürgősen orvoshoz kell menned.

Légy bátor!

Üdv.

Inda

2009. jan. 21. 14:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!