15 éves leszek és terhes vagyok! Mit tegyek nem akarom elvetetni? Segisetek

Először is, halvány gőzöd sincs, hogy mit veszel a nyakadba. Ne sértődj meg, ha szüleid nem fogják kitörő örömmel fogadni a hírt. Azért kérd ki a szüleid tanácsát, mivel kiskorú vagy. Ha a szüleid döntését nem fogadod meg, és ők a gyámhivatalhoz fordulnak, akár kötelezhetnek is az abortuszra. Bízz benne, hogy nem így lesz. Nem akarok vészmadár lenni, de a párod nem fog végig kiállni melletted. Ebben majdnem 100%-ban biztos vagyok. Én a helyedben elvetetném, és nem azért, mert nem szeretem a gyerekeket, hanem azért, mert még te magad is gyerek vagy.
Szedj minél több vitamint. Remélem jó döntést hozol. Igyekeztem mimóza kis lelkedet nem tönkretenni a válaszommal, pedig először durva válaszon törtem a fejem.
Sok sikert.

Aki örökbe adja, az általában el is hagyja! Talán könnyebb így a dolgot túlélni. Nem tudom. Én sem adnám örökbe, csak mondjuk ha nagyon nagyon nagy gáz lenne.
Nézzétek meg a "Juno" c. filmet! Aranyos.
Na, és merre van a kismama? :) Üdv.
Inda

Aki örökbe adja, az általában el is hagyja! Máskülönben nem örökbeadás lenne a neve a dolognak. Talán így könnyebb is mindkét anyának. Szerintem.
Nézzétek meg a "Juno" c. filmet. Pont ilyen téma.
Na, és merre van a kismami? :) Orvos látott már? Remélem hamarosan lejutsz oda is. Nagyon fontos!
Üdv.
Inda

Szia!
Nem tudom mi lehet a dudor, de szerintem most ne izgulj miatta! DE ha csak 2 napja késik nem is biztos hogy terhes vagy!!!!! Vettél terhességi tesztet? Most már a tettek mezejére kellene lépned és szólni anyukádnak!!!! Nem kényszeríthetnek semmire és ha ezt tudod, akkor állj ki magad mellett! Döntsd el mit akarsz, de na halogasd a döntést! Sürgősen orvoshoz kell menned.
Légy bátor!
Üdv.
Inda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!