Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 15 éves leszek és terhes...

15 éves leszek és terhes vagyok! Mit tegyek nem akarom elvetetni? Segisetek

Figyelt kérdés
lécci adjatok arra is tanácsot mikét vigyázzak magamra stb.
2009. jan. 17. 21:57
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
88%

Éppen pár napja láttam egy filmet a tévében, hogy egy 15 éves kislány terhes lett és megszülte. Nagyon fonots hogy a szüleid tanácsát kérd, és főleg az anyukádét. Mit gondol ő? Még mindig gyerek vagy, és ha esetleg tényleg megszülöd a kisbabádat nagyon sok segítségre lesz szükséged a szüleid részéről. Szerintem, ha ők lebeszélnek a korai szülésről, vagy nem akarnak segíteni, esetleg nem lehet rájuk számítani, akkor inkább mégis vetesd el. Vagy ha annyira nem akarsz abortuszt, akkor örökbe is adhatod a babádat, ez egy elég nehéz döntés, de biztosan boldoggá tennél vele valakit akinek nem lehet gyereke.

Mit tudnék neked javasolni? A szexhez még kicsit fiatal vagy, lehet sokmindent csinálni, de én a bugyimat nem venném le a helyedben még legalább 2 évig!!!! Menj el egy gyereknőgyógyászhoz, így is úgy is el kell menned az orvoshoz, ha megtartod, ha nem. Minnél előbb! Sok szerencsét a jó döntéshez! Üdvözöl!

Idna

UI. Ha van még kérdésed, nyugodtan írjál nekem e-mailt.

2009. jan. 17. 22:07
 2/56 anonim ***** válasza:
43%
ne halgas olyanokra akik azt mondják hogy add másnak hogy más nevelje!!ez szörnyöség én nem tudnám megteni a saját gyermekemel!!szerintem ha úgy érzed hogy szeretnéd a babát akkor tarsd meg!!és természetesen ülj le a szüleidel és beszéljétek meg a dolgokat!!!mert egyedül támassz nélkül nagyon nehéz felnevelni egy babát!!jah és az apa hol van,hány éves!!??
2009. jan. 18. 00:44
 3/56 anonim ***** válasza:
65%
semmi esetre sem add masnak,nem is ertem miert irja ezt ide valaki.ha erzed magad annyira erosnek,es szuleid melledted allnak akkor ne is gondolkozz.fiatal vagy az biztops,de msot mar keso ezen gondolkozni.hidd elaz anyai osztonok nalad is kialakulnak,mindegy hany eves vagy.de nagyon fontos,hogy a szuleiddel megbeszeld,mert neked meg suliba is kene jarnod.es jo szulok mellett ezt is lehet.en drukkolok neked,sok nehezseg all elodted,de mindent lehet.irjal magadrol tobbet is.hogy vagyu a szuleiddel a paroddal.mert igy valaszolni nehez nekunk.
2009. jan. 18. 03:13
 4/56 anonim ***** válasza:
90%
ja es,hogyan vigyazz magadra.hat egyel sok egeszseges dolgokat,nem kell tul zabalni magad csak egeszsegessen elni.sok vizet inni.kivizsgalasokra jarni,az nagyon fontos.gondolom suliba jarsz.ott is jobb ha megmondod,mert a tornan mar nem ajanlatos ugralni meg stb..setaljal sokat.pihenjel,mert ha megszuletik arra mar nem lessz idod.es jarjal ki a baratnoiddel,mert arra sem lessz mar idod.Es a te korosztalyu baratnoidnek meg nem lessz mindig ideguk elmenni hozzad,baba miatt.ezmiatt sok baratnot el is veszitessz,de ezen ne is edegeskedj,jonnek masok es ott a baba akiteged fog a legjobban szeretni a vilagon.fiatalvagy tobb az energiad mint nekunk;)))lehethogy tobb erod lessz az egeszre.most csak a babara es magadra gondolj.soksikert
2009. jan. 18. 03:23
 5/56 A kérdező kommentje:
barátom 19éves ö mindenben melletem áll nagyon vigyázz rám amiota megtudta:)de nemértem amugy hogy jött össze a baba mert mi mindig gumival védekeztünk.félek szüleim reakciójátol:(vagyhogy apám neki esne barátomnak. amugy ha szüleim azt akarják vettesem el és én nem akarom akkor ök döntenek helyetem???
2009. jan. 18. 12:19
 6/56 A kérdező kommentje:
amugy ha szedni akarok magzat védö vitamint ahoz kell hogy az orvos felirja?és melyiket szedjem?
2009. jan. 18. 12:21
 7/56 A kérdező kommentje:
amuy egésznap aludhatnékom van és elég nehéz igy a tanulás:(
2009. jan. 18. 12:54
 8/56 anonim ***** válasza:

Én vagyok az első hozzászóló! Félre ne érts, semmiképp nem beszélnélek rá arra hogy add örökbe, ha meg tudod és akarod tartani, persze hogy tartsd meg. Csak mint egy harmadik lehetőséget írtam.

Kár hogy nem szóltál még a szüleidnek! Szerintem anyukádnak szólj és majd ő elmondja apudnak. A barátod meg jobb ha nem lesz ott, éppen akkor, meg te se! :)

Szerintem te már meghoztad a döntést, hogy megtartod, hiszen máskülönben nem akarnál vitaminokat szedni! Elevit egy jófajta, jó drága, lesz-e pénzed rá? Szerintem a szüleid semmiképp nem dönthetnek helyetted, hiába vagy kiskorú!!!!!! Pihenj sokat!

Üdv.

Inda

2009. jan. 18. 14:09
 9/56 anonim ***** válasza:

UI. A vitaminhoz nem kell orvos, de tényleg el kell menned hozzá, hogy megnézze minden renben van. Viszont előtte beszélj anyukáddal! Remélhetőleg elmegy veled. Ha már eldöntötted mit akarsz, mondd meg neki! ("anyu, terhes vagyok és meg akarom tartani!") De előtte ültesd le! :) Vagy esetleg, ("terhes vagyok, nem tudom mit csináljak?")

Milyen suliba jársz? Lehet hogy abba kell hagynod és estin folytatni a középiskolát! Persze ez is a suli döntése, be kell oda is menni és megkérdezni.

2009. jan. 18. 14:14
 10/56 anonim ***** válasza:
92%
A válaszokat olvasgatva nem teljesen értem, miért kell annyira ellenezni az örökbeadást. Nem pont erre az esetre gondoltam, de őszíntén van valaki aki tudja, hogy hány olyan nő van, akinek nem lehet gyereke, és bármit megadna érte? Attól hogy örökbe adja az anya, attól még nem muszály el is hagyni, vagy ti erre nem gondoltok?
2009. jan. 18. 15:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!