15 éves leszek és terhes vagyok! Mit tegyek nem akarom elvetetni? Segisetek

Éppen pár napja láttam egy filmet a tévében, hogy egy 15 éves kislány terhes lett és megszülte. Nagyon fonots hogy a szüleid tanácsát kérd, és főleg az anyukádét. Mit gondol ő? Még mindig gyerek vagy, és ha esetleg tényleg megszülöd a kisbabádat nagyon sok segítségre lesz szükséged a szüleid részéről. Szerintem, ha ők lebeszélnek a korai szülésről, vagy nem akarnak segíteni, esetleg nem lehet rájuk számítani, akkor inkább mégis vetesd el. Vagy ha annyira nem akarsz abortuszt, akkor örökbe is adhatod a babádat, ez egy elég nehéz döntés, de biztosan boldoggá tennél vele valakit akinek nem lehet gyereke.
Mit tudnék neked javasolni? A szexhez még kicsit fiatal vagy, lehet sokmindent csinálni, de én a bugyimat nem venném le a helyedben még legalább 2 évig!!!! Menj el egy gyereknőgyógyászhoz, így is úgy is el kell menned az orvoshoz, ha megtartod, ha nem. Minnél előbb! Sok szerencsét a jó döntéshez! Üdvözöl!
Idna
UI. Ha van még kérdésed, nyugodtan írjál nekem e-mailt.

Én vagyok az első hozzászóló! Félre ne érts, semmiképp nem beszélnélek rá arra hogy add örökbe, ha meg tudod és akarod tartani, persze hogy tartsd meg. Csak mint egy harmadik lehetőséget írtam.
Kár hogy nem szóltál még a szüleidnek! Szerintem anyukádnak szólj és majd ő elmondja apudnak. A barátod meg jobb ha nem lesz ott, éppen akkor, meg te se! :)
Szerintem te már meghoztad a döntést, hogy megtartod, hiszen máskülönben nem akarnál vitaminokat szedni! Elevit egy jófajta, jó drága, lesz-e pénzed rá? Szerintem a szüleid semmiképp nem dönthetnek helyetted, hiába vagy kiskorú!!!!!! Pihenj sokat!
Üdv.
Inda

UI. A vitaminhoz nem kell orvos, de tényleg el kell menned hozzá, hogy megnézze minden renben van. Viszont előtte beszélj anyukáddal! Remélhetőleg elmegy veled. Ha már eldöntötted mit akarsz, mondd meg neki! ("anyu, terhes vagyok és meg akarom tartani!") De előtte ültesd le! :) Vagy esetleg, ("terhes vagyok, nem tudom mit csináljak?")
Milyen suliba jársz? Lehet hogy abba kell hagynod és estin folytatni a középiskolát! Persze ez is a suli döntése, be kell oda is menni és megkérdezni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!