Abortusz vagy örökbe adás?
Sok fórumot olvastam erről és megdöbbentő, amit láttam. A várandós lány/nő korától függetlenül a válaszok kb. 60%-a az volt, hogy mindenképpen az abortusz. (Vessük el azt a lehetőséget, hogy megtartja és felneveli. Ez tegyük fel nem jöhet szóba.) Csak ez a két választás van.
Te mit tennél? Miért?És itt nem azokra a válaszokra vagyok kíváncsi, hogy védekezni kellett volna. Még mielőtt valaki meggyanúsítana én nem vagyok ilyen helyzetben csak megdöbbent az emberek véleménye.
Én írtam, hogy ismerek egy családot, akiknek úgy lehetett babájuk, hogy az eredeti anyuka nem vetette el, hanem lemondott róla.
Állítólag 2 gyermekes, teljesen jól szituált hölgy, de nem merte bevállalni a 3. babát, ezért örökbe adta. 2 gyermekének van esélye egy szép életre és a harmadiknak is meg szerette volna adni. Csak azért, mert nem tervezték, még nem akarta megölni.
Szerintem nem igaz, hogy teljesen érzéketlen ember az, aki képes másnak adni a gyerekét. Szerintem a nehezebb és felelősségteljesebb utat választja.
Én egyiket sem tenném meg.
Anett! Én odairtam hogy nekem ez nem baj. Épp te vagy az aki itélkezel mások fölött, elég erősen célozva rá hogy az az igazi jó ember akit csak a családja érdekel, és akit esetleg ezen kivül más is ( ne adj isten karrier vagy ilyesmi) az rossz és önző. Nekem nem baj ha valakinek ez a célja, a család, de annak is el kell fogadni azt hogy valakinek meg MÁS (is) lehet a célja és az semmivel sem rosszabb! Engem nem az zavart az irásodban hogy milyen ambicióid vannak hanem az hogy úgy állitod be, mindenki úgy gondolkozik mint te, vagy hogy az az egyetlen helyes. Ami nem igaz. Amig a gyerekkel vagy otthon legalább van időd egy kis elfogadást tanulni!
Irigyelni meg mindenki mást szokott. Szóval ez nem nagy érv.
19:19-es utolsó mondata azért egy kicsit durva volt....
Elnézést, nem szeretnék senkibe belekötni, de nem tudom miért nézik semmibe az emberek azt a nőt, aki otthon van a gyerekeivel. Hát nem hiszem, hogy több ideje lenne, mint mondjuk neked!!!
Az én édesanyám is többnyire otthon volt, a háztartást vezette, 3 gyereket nevelt. Diplomásak vagyunk, normális a felfogásúak és rendezett körülmények között élünk.Megtanultuk mik az igazi értékek az életben. Ezt neki köszönhetjük. Hozzáteszem, életemben nem láttam unatkozni, a tv előtt is csak párszor....
Én védekezek normálisan ezt előrebocsájtom. De ugye lehetek én az ezerből egy.
Mindenképpen elvetetném, én leírom őszintén bár ezért akasztás fog járni érzem, nem hordok ki egy olyan gyereket akit nem akarok.Nem szülöm meg.
Hiszen ezért védekezek,mert nem akarok gyereket,ebbe az is beletartozik hogy kihordani és megszülni sem akarom.Nagyon szomorú,hogy sokaknak nem lehet de erről nem én tehetek. Azt meg már leirtam egyszer,hogy a gyermekotthonban rengeteg árva gyerek van,csak akutyának sem kellenek. Azért mert nem csecsemők hanem esetleg nagyobbacska 4-5 évesen,vagy éppen cigányok.. a kutyának nem kellenek,menjenek el a hőzöngők,nézzék meg rengeteg gyerek vár szülőkre és mégsem kapnak. Mert az örökbefogadók többsége úgy válogat köztük,mint a húspiacon,ne legyen 2 évesnél idősebb,fehér legyen,kékszemü legyen,ne legyen vékony ne legyen kövér..
Én felvállalom,a könnyebik utat választanám és egy önző disznó vagyok . Ez van nem lehet mindenki jótékony lélek,lepontozást azt kösz előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!