Abortusz vagy örökbe adás?
Sok fórumot olvastam erről és megdöbbentő, amit láttam. A várandós lány/nő korától függetlenül a válaszok kb. 60%-a az volt, hogy mindenképpen az abortusz. (Vessük el azt a lehetőséget, hogy megtartja és felneveli. Ez tegyük fel nem jöhet szóba.) Csak ez a két választás van.
Te mit tennél? Miért?És itt nem azokra a válaszokra vagyok kíváncsi, hogy védekezni kellett volna. Még mielőtt valaki meggyanúsítana én nem vagyok ilyen helyzetben csak megdöbbent az emberek véleménye.
Utolsónak: És ki tartott el téged meg a gyerekedet? Iskolával hogy állsz? mert gyanitom azért a szüleid támiogattak téged.Van akit nem támogatnak.Mint mondani szokták,szeretettől nem lehet jóllakni.
Az már más kérdés,hogy szerintem hogy aki nem akar gyereket,az védekezzen normálisan és akkor nem is lesz.
Akinek meg annyi felelősségérzete nem volt,hogy gumit húzzon,az biztosan érett szülő lesz.....
Én tuti nem hordanék ki másnak egy babát. vagy megtartom vagy abortusz.
Ja és ha valakit megerőszakolnak az is gyilkos?
17:33 voltam.
Én elfogult vagyok ...
Van már egy örökbefogadott Babánk (nem azért, mert nekem nem lehet, hanem mert így alakult :-), és most várom az első vér szerinti Babánkat. Imáom mindkettőt, egyre jobban.
Plusz évekig dolgoztam állami csecsemőotthonban, az nekem nem is munka volt, annyira szerettem a babákat, legszívesebben mindet hazavittem volna. Jó párszor volt alkalmam végignézni, ahogy az örökbefogadó szülők először találkoztak a Gyerekükkel, az ismerkedősüket, és aztán, amikor vitték haza a Babát. Még most is libabőrös lettem, ahogy felidéztem ... Az örökbefogadás egy csodálatos dolog, még ha az előzménye nem is az, ellentétben az abortusszal. Persze sokkal egyszerűbb kifizetni azt a pár ezer forintot, meg túlesni a műtéten ...
Szia- Nehéz kérdés.
Nekem szerencsére nem volt részem ilyenben, mert 18évesen kezdtem el nemi életet élni és ha néha volt olyan helyzet, amiben megrémültem, akkor is biztos voltam benne hogy megtartanám és felnevelném.
Viszont, miután átéltem terhességet, szülést én nem tudom hogy döntenék:S
A saját kisbabámért természetesen vállaltam minden szenvedést, csíkosodást, hányingert, szülési fájdalmat. Ha eközben tudtam volna hogy ha megszületik úgysem én kapom majd a szeretetét hanem más, ha tudtam volna hogy nem fog itt szuszogni mellettem...hát, nehezen ment volna.
Istenem milyen álszent emberek vannak!
még a kutyámat sem adom szívesen másnak, nemhogy a saját véremet!
17:33 vagyok. Szerinted akik maguktól mentek bele egy aktusba azok egy férfitől lettek terhesek?
És ezek a férfiak örülnének ha az ő gyereküket elvetetné vagy örökbeadná az anyuci?
úgy hangzik a kérdés, mintha a nők dönthetnének mindenről.
Minek tesztek fel ilyen kérdéseket?
Van aki ezt van aki azt gondolja helyesnek.
Egy embrió az embrió, ha abortusz mellett döntenek, akkor ez van.
Mégvalami:
A jóisten nem véletlenül tesz sokakat meddővé, nem kell ez ellen kézzel-lábbal hadakozni.
Én úgy gondolom, hogy az apa beleszólhat, de nincs joga megmondani, hogy megtarthatom e a gyereket vagy nem. Amúgy sem tudom miért hadakozol ennyire az örökbeadás ellen. Nem kell támadni ez csak egy kérdés volt. Senki nem fogja megmondani neked sem, hogy mit kell tenned.
Nem adnád örökbe? Oké. Vetesd el, de ne idegesítsd magad a kérdésen szerintem. Annyit nem ér.
Amúgy persze én sem szívesen adnám oda a kutyámat másnak, de ha nem tarthatom meg akkor mit csináljak? Öljem meg mert az enyém nem lehet? Na mindegy, rossz példát hoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!