Babára vágyók, hányan vagytok?
Látom, hogy milyen sok teherbe eséssel és teszteléssel meg ovulációval kapcsolatos kérdés van és érdekelne, hányan vagytok ti, babára vágyó nők? :)
Sok sikert mindenkinek!

Mi lassan 3 éve próbálkozunk.Fél éve derült ki,hogy miattam természetes úton nem lehet babánk.
Hó végén kezdjük a lombikot.Nagyon bízom a sikerben.
Mielőbbi babázást kívánok mindenkinek!

Leendő kismamák! EGy kedves ismerősőm öt! éven keresztül próbálkozott teherbe esni, volt lombik baby, volt...
Aztán öt év után azt mondta feladja... :( egyéb okok miatt vettek egy bioptron lámpát + férjével együtt eljártak reflexológushoz (talpmasszázs) és most 5 hónapos terhes! :):):) van remény mindenkinek :) Kívánok mindenkinek a legjobbakat!

Sziasztok.
Kedves kérdező , az én véleményem szerint rengetegen vagyunk akik szeretnének babót csak nem jön össze , én vagyok a sok közül az egyik , mi 2 és fél éve próbálkozunk de sajnos sikertelenül , megjártunk már minden fajta orvost sem nálam sem pedig a páromnál nem sikerült eddig megtalálni a bajt , minden rendben van és a várva várt eredmény még is elmarad !!!!!
Úgyhogy én is beállok ezeknek a pároknak a sorába ....
Mindenkinek sok sikert kívánok és mielőbbi babásodást.

Szia!
Én is beállok a sorba!:( Nekem volt már alkalmam meg tapasztalni, hogy milyen állapotosnak lenni, de sajna elvetéltem egy éve már és azóta is csak a próbálokozás maradt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!