Babára vágyók, hányan vagytok?
Látom, hogy milyen sok teherbe eséssel és teszteléssel meg ovulációval kapcsolatos kérdés van és érdekelne, hányan vagytok ti, babára vágyó nők? :)
Sok sikert mindenkinek!

Nekem már van egy gyönyörű 4,5 hónapos lányom de vágyakozom már a következő után:-)
tehát én 1.

Szia!
Mi a párommal nagyon szeretnék babát de 3éve nem jön össze.Sajnos gond lehet nálam.Most is azt hittem terhes vagyok mert késet meg terhességi tüneteim vannak de 2napra rá megjött.Eleinte nagyon kevés volt most elégé vérzek.Nagyon szomorúak vagyunk.Remélem neked sikerül hamar a baba!Sok sikert!

Szia!
Mi már lassan 1,5 éve küzdünk a babáért. Két vetélés, 2 fajta gyógyszer, most újabb 2 gyógyi után remélem minden rendben lesz!
Szerintem egyébként nagyon sokan vagyunk!

Szia!
Én is beállnék a sorba.Mi 1 éve nem védekezünk, ez a 6.hónap, hogy teljes gőzzel próbálkozunk, pedig úgy fest mindkettőnkkel rendben van minden. Reménykedünk, hogy eljön hamarosan a MI nagy pillanatunk is:-)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!