PCOS-ok hány éve vártok babára, milyen kezeléseken/módszereken vagytok már túl?

Már több, mint két éve várunk.
Barátcserjét, mastodynon cseppet szedtem csak, hogy rendben legyen nagyjából a ciklusom, és keményen diétáztam, folyton határon volt a cukrom és az inzulinom, 9 kg-ot fogytam. Novemberben összejött spontán a baba, de méhen kívüli lett, sajnos.
Most pihenünk, újra kemény fogyókúra, aztán majd meglátjuk.

Szia(sztok)! 2008. novemberében kerültem az egyik meddőségibe, ahol megállapították a PCO legsúlyosabb változatát, PCO"D"-t. Előtte volt vérzészavarom, meg hízam, de minden eredményem, köztük a hormonok is rendben voltak. Decemberre kiderült, hogy mi a bajom, elkezdtem szedni a Merckformint 3x850 mg-ot, majd márciusban megvolt az első inszem, eredményetelenül. Aztán mér kettő, és augusztusban a pihenő hónapban spontán megfogant a baba, most vagyok 22+4 hetes.
Kell idő a szervezetnek, amig helyrejön, de nagyon fontos, hogy jó legyen a gyógyszerezés. Van PCO-s diétám, ha érdekel küldjetek e-mailt és elküldöm!

én 6 év és két sikertelen lombik után dönötöttem úgy, hogy akkor most kicsit élünk és lekerült napirendről a baba téma. Fogyókúrába kezdtem, nyaralni jártunk, vállalkozást indítottunk, építkeztünk és 2 munkahelyenek dolgoztam. Nem szedtem soha semmit, véletlenül derüélt ki az is, hogy PCO-s vagyok. Aztán egyszer csak 4 hónapon keresztül minden hónapban megjött! Akkor már 32 éves múltam és ilyen még sosem volt. Aztán januárban tele lettem kiütéssel pedig sima bőrű vagyok :)
2007 májusában megtudtam, hogy 2 hónapos terhes vagyok, decemberben megszületett Anna lányom. Örültünk, hiszen ő egy csoda nekünk. Aztán 2009. decemberében ismét átéltük a csodát, mert Kata lányunk is megérkezett. Ő is spontán és ő is "váratlanul". Csodák igenis vannak és ha eljött az idő, akkor jön a baba. Sok sikert mindenkinek!

2008 tavaszán 5 hetesen spontán vetélés, 2008 szeptemberben kiderült a PCOS, decemberi ciklusban closti, 2008 dec. 31-én jött meg utoljára, most 3 és fél hónapos a kislányom.
Kitartást mindenkinek és mielőbbi babaáldást!

Bocsi hogy belekérdezek, de mit jelent, hogy keményen diétáztok?
Én nem vagyok PCOs,legalábbis a dokim szerint nem. De mégsem jön a baba 4 éve(ezidő alatt volt 1 méhenkívülim)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!