Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik már évek óta próbálkoznak...

Akik már évek óta próbálkoznak több kezeléseken inszemen túl vannak, nem vagytok megkeseredve?

Figyelt kérdés

nekem teljesen nyomot hagyott az életemen. Annyira nincs kedvem sem internetezni sem tv zni sem dolgozni , lehet sajnálom magam hogy ilyen sorsom van,de férfi hormonom határértéken van és attól is tartok hogy nehogy még magasabbra menjen mert már epilálni kell az ujamat is. lábujamat is. és andenómár is megálapitottak nálam az agyalapi mirigyben!

annyira elvagyok keseredve muszályból takarítok főzök ,mig előtte mindent örömmel csináltam!!!!!!

néha elhagy az erőm de tudom talpra kell állnom más is ezt teszi!

2010. márc. 4. 15:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Barátnőmék vannak így. És már 38 évesek. :(( Náluk most jön a lombik. Ebben nagyon bízunk. A dokija is. Nektek nem lesz még lombik?
2010. márc. 4. 15:13
 2/2 A kérdező kommentje:

szurikat kaptam aminek 100.000ft volt az ára, de spontán próbálkozás. igy kicsit sokalottam! lombiknál is ez az injekió,csak ott beültetik a babát!

most az a gondom hogy anyagilag is kikellene ezt birnunk ami most nemigen megy!

2010. márc. 4. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!