Lombikosok! Én nem értem mit támogat a TB a lombik kezeléseken? , amikor mindenért fizetni kell a Kaáliban, elég komoly összegeket!?
a Kaáliban "csak" a gyógyszert kell fizetni (az sem kevés), míg pl. egy magánklinikán meg lehet nézni, mi mindenért kérnek komoly összegeket.
Sziasztok!
Én Kaális vagyok.
Nem kell mindenért fizetni!!!
Amiért kell, mert nem TB-re megy : a legelső konzultáció, kb 12ezer volt nekünk és az előzetes vizsgálatok, ha nem csináltattad meg TB-re máshol (elfogadják a hozott leleteket is!!!)
Ezen kívül csak a gyógyszereket kell kifizetni, mint máshol, és nincs hálapénz! Nem, hogy nem várják el, de nem is szabad!!!
Nekem a gyógyszerek ára volt kb 80ezer. Semmi másért nem fizettem.
Kedves Kérdező! Mi volt neked az a komoly összeg, és mire kellett kifizetned?
Kedves Kérdező!
Te a vizsgálatokat is náluk csináltattad, mint írtam, azokat tényleg fizetni kell. De megteheted, hogy amikor a dokid kiír egy vizsgálatot, akkor azt TB-re csináltatod meg a rendes nődikdnál. Elfogadják a leleteket, akárhol csináltatod meg a vizsgálatokat. Viszont náluk sokkal gyorsabban megy minden. :-)
Onnantól, hogy azt mondja a doki, hogy kezdd el a gyógyszereket, már minden TB-re megy, egészen az első terhes ultrahangig bezárólag.
Persze a gyógyszereket ki kell fizetni, ahogy máshol is.
Nem TB alapon, kb 3-4százezer forint lenne maga az eljárás.
Drukkolok neked, hogy sikerüljön!!
Köszönöm szépen Manka a segítséged és a biztatásodat is:)
Egyébként te hol jársz a Kaális folyamatokban?Vagy már sikerült és kismama vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!