Ha babára vágytok, és valóban erős fájdalmaitok vannak, be mertek venni fájdalomcsillapítót, amelyre az van írva, hogy azoknak sem ajánlott, akik teherbe akarnak esni, mert gátolhatja a peteérést?
Nekem is a Paracetamolt mondta a dokim.
Nem lesz tőle baja a babának, ha esetleg terhes vagy.
Gondolj bele azokba akik 5-6 hétig, vagy esetleg még tovább sem tudják, hogy terhesek és 1 szem gyógyszeren túl még annyi minden, a babának ártalmas dolgokat tesznek, pl isznak, cigiznek, stb.
Én olvastam olyat, hogy a szervezet ilyenkor még jobban védi a babát az ilyenektől.
Ahogy írták, Panadol, Benuron.
Én nekem mivel a fájdalomküszöböm nulla, na meg akaraterőm sem sok, ezért inkább bekapok egy gyógyszert ha fáj valamim.
Amikor abbahagytuk a védekezést, akkor egyből utána néztem a neten, miket lehet szedni, mert én sem szeretném a saját hülyeségem miatt a leendő babánkat veszélybe sodorni, ugyanúgy gondolkoztam, mint te :)
Itt megtalálod miket lehet szedni:
vagy itt is:
köszönöm a hasznos válaszokat! Arnica montanát szedek, ami homeopátiás fájdalomcsillapító.
Viszont ki fogom próbálni azokat, amelyek ajánlottatok, ha legközelebb ilyen problémám lesz.
Az ajánlott linket pedig lementem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!