Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan,hogy valaki az...

Volt olyan,hogy valaki az első gyermek születését követően 1-2-hónappal ismét teherbe esett?

Figyelt kérdés

jan. 2. 13:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Volt.
jan. 2. 13:12
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
nem. ilyen még nem fordult elő a történelem során....
jan. 2. 13:17
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Volt, és ezt úgy nevezik, hogy nagy felelőtlenség. Gyakorlatilag még a 6 hetes kontroll sem volt meg nagy valószínűséggel, ha már 1-2 hónappal utána terhes vagy...
jan. 2. 13:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell aggódnod, láttak már ilyet az orvosok. Nem te leszel az első ilyen.
jan. 2. 13:37
 5/11 anonim ***** válasza:
25%
A nogyogyaszom igy szult 3 gyereket, azt mondta 6 hetes kontrollon mar terhes volt. Nekem az elso gyerekem 4 honapos volt, amikor kiderult, hogy jon a masodik. Hat mit ne mondjak, kesz kaosz volt az egesz, raadasul koraszulott is lett 1 honappal korabban jott, igy lett 11 honap kozottuk.
jan. 2. 13:41
 6/11 anonim ***** válasza:
93%

Azért egy nőgyógyásztól elég kemény, ha ilyen hülye...

Oké, hogy kis korkülönbség bakker, de 1-2 hónap után teherbe esni? Normálisak az emberek amúgy?

jan. 2. 13:43
 7/11 anonim ***** válasza:
35%
Biztos volt, de azért annyira nem gyakori. Eleve, szoptató anyáknál gyakori, hogy fél év múlva sem indul be újra a ciklus. Aki nem szoptat, annak van erre esélye, mert a szoptatás egyszerűen fenntartja azt a hormonállapotot ami miatt nem indul be a ciklus. Nyilván nem örökké, de simán kitolhatja akár 1 évig is.
jan. 2. 13:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Eleve, szoptató anyáknál gyakori, hogy fél év múlva sem indul be újra a ciklus - ez egy szar, városi legenda és ezért van sok szoptatós, anyuka, aki pislog, hogy teherbe esett.

Ja, hogy bszik védekezni? Igen, abból gyerek lehet.

jan. 2. 15:24
 9/11 anonim ***** válasza:
11%

8, nem városi legenda, a szoptatás hormonreakciója miatt nem indul be a ciklus.

Viszont sokan a szoptatást úg yképzelik el, ahogy a posztkomcsi öregek mondják: 3 óránként szigorúan 15 percre mellre tenni a gyereket. Aztán csodálkoznak, ha nyűgös a baba, meg elapad a tej, mert ez minden, csak nem kielégítő szoptatás. Sem a gyereknek, sem az anyának. És ez bizony nem is indukálja azt a hormonreakciót amiről beszélünk.

jan. 2. 16:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szülés után 7-8 hétre rá megjött, igény szerint szoptatott baba mellett. Úgyhogy szerintem simán teherbe tudtam volna esni ha nem védekezünk, de akkoriban még a szexre se tudtam gondolni nem hogy újabb gyereket gyártsunk.
jan. 2. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!