Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Első gyermekem születése után...

Első gyermekem születése után nagyon komoly szülés utáni depresszióm volt. Hogy tudnám elkerülni?

Figyelt kérdés
tegnap 23:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem szulsz ujra.

De amugy menj el terapiara, most, legyen ez egy folyamatos dolog.

ma 00:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem ír hülyeséget az egyes. Nekem 2x volt depresszióm életemben, hajlamom is van rá. A második óta járok folyamatosan pszichológushoz, pedig semmi bajom nincs már. Terhesen se hagytam abba, pont azért, mert tudtam, erősen benne van a pakliban a szülés utáni. Eddig nincs gond, de pont holnap is megyek. (Lassan 4hónapja szültem.) Már ritkábban járok, de nekem biztonságot ad, ha havonta 1x rám néz egy hozzáértő, hogy időben kezeljük, ha van valami.
ma 00:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!