Mennyire gaz ha masodik baba születésé után én nem akarok az első 6 hetben látogatót?
Nálunk is ugyanúgy van mint nálatok.
Anyós az nulla, azt se tudja hány évesek az unokái(a legkisebb 2, a keresztelőn látta utoljára)
Anyámék kozel vannak, de jó ha havonta egyszer eljönnek, elvárják, hogy mindig mi menjünk, mert nekünk autó van.
Babanezobe eljöttek, nekem kellett ugralnom körülöttük.Apamnak elfelejtettem sört adni, egy hónapig azt beszélte mindenhol, én nem is adtam neki inni.
Elegem lett.
Múltkor kijelentettem, hogy aki jönni akar ide az jöjjön, aki még nem az maradjon otthon de ne ajuldozzon hogy nem látja a gyerekeket.
Te döntésed, hogy kit engedsz be és mikor
Én is úgy terveztem, hogy hat hétig senki nem jöhet majd hozzánk.
Erre jött a sertodes, és tesóm kibeszélt a hátam mögött, hogy önző vagyok.
Ha újra lenne kisbabám leszarnam ki mit mond, ide senki be nem tenne a lábát hat hétig.
Tőlem aztán kopoghatna bárki az ajtón.
Másodiknál már én is ezt fogom kérni. Az elsőnél azt sem tudtam melyik bolygón vagyok, csak szerettem volna a férjemmel, meg a babánkkal lenni. Ehelyett jópofiznom kellett, meg kint ücsörögni a nappaliban ahelyett, hogy folytam volna az ágyon.
A férjem nővére meg különösen idegesített. Folyton felakarta ébreszteni a pár hetes csecsemőt, hogy pózerkodjon vele... 15 évvel ezelőtt volt lehetősége pózerkodni az ikreivel, az én gyerekemet meg nem bsztassa.
De a másodiknál már határozottabb leszek.
Nincs ebből gond,nekünk júniusba jön a második,pontosan így lesz. Én ebből nem csinálok ügyet,de én mindent az arcukba mondok bármi gondom van. De én az elsőnél is így kértem,meglátogattak,megnézték a babát,császár után természetesen ki kellett őket szolgálni is pluszba,ide se hoztak egy tányér levest sem,ellenben elvárták a sütit-kávét-ebédet,egész nap itt voltak reggeltől estig. Majd közöltem,hogy akkor most a 6. hét végéig nem szeretnék senkit.
1# Elolvastad a leírást? Te ilyen rokonokat se hagynál ki a kis életedből,akik nagyívből szarnak rád? Nagyon naiv lehetsz.
Szíved joga. De ne csodálkozz, h ezek után mégrosszabb lesz a viszony.
Én egyedül anyóssal voltam úgy, hogy nem akarom látni. Őt nem engedtük, hogy jöjjön. Férjem is támogatta. Ha ő akarta volna, hogy a mama lássa az unokát, megértettem volna.
Rajta kívül mindenkit fogadtunk az első napokban.
Nem gáz.
Teljesen jó a feldogasod, és elfogadható,
megérthető a döntésed.
Szülés elött mindenkivel közöltük hogy nem szeretnénk látogatókat sem a kórházban sem itthon az első 1 hónapban.3 héttel szülés után fogadtuk anyukámékat illetve párom családját..
Jól teszes hogy nem fogadsz senkit. Akkor fogadd őket amikor idejét érzed, aki meg felém se nézett a terhességem alatt na azt nem is hívtam, ha írt születés után nem válaszoltam.
9, én pont csalódtam néhány emberben.
A terhességem alatt cukimukiztak, így jönnek úgy jönnek, stb.
Aztán azt se tudják most, hogy élünk vagy halunk.
Az ilyen kétszínű emberek mondjuk nem is hiányoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!