Az első babám születése után leghamarabb mikor érdemes teherbe esni a másodikkal?
Szia! Nekem az első kisfiam 11 hónapos volt mikor terhes lettem a második fiammal.1.5 év van köztük.De én nem bántam meg,mert nagyon szépen eljátszanak együtt és nagyon szeretik egymást. :o) A kicsi meg 10 hónapos volt mikor ismét terhes lettem.
19 hetes kismama
Anyukám akkor esett teherbe, amikor én 4 hónapos voltam, összesen 13 hónap van a tesóm és köztem. Normális szülése volt velem, a tesómmal komplikációs (köldökzsinór a nyakon, doktor bácsi hasra ugrik, Petike kulcscsontöréssel születik, de nem fullad meg). Szóval ez talán túl rövid, de mint látod, elvileg lehetséges.
A fő gond az volt, hogy én nem szoptam egy cseppet sem akkortól, amióta tesóm megfogant. Előbb megéreztem, mint bárki, hogy anyukám terhes, mert megváltozott az anyatej. Elég sorvadtka is voltam, de sajna csak kicsinek, mára ennek semmi nyoma:) Szóval én tutira várnék, ha megszületne az első egy kicsivel többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!