Pedig épp fel akartam ajánlkozni, hogy szívesen lennék donor, hogy legalább részben a tiéd lehessen ver szerint is, de akkor a termeszet mégiscsak megoldotta ezek szerint! :)
dec. 16. 14:36
22/39 anonim válasza:
Gratulálok! Remélem megfogadtátok a tanácsom és nem feszültetek rá. Mondtam, megfelelő időben jönni fog :) vigyázz magatokra és boldog babavárást :) #10-es voltam.
dec. 16. 18:08
23/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! 22es, de igen ugyanúgy rá voltunk feszülve, de úgy néz ki sikerült mégis! Csak legyen minden rendben!!
dec. 16. 19:13
24/39 anonim válasza:
Kérdező! Először is engedd el a dolgot mert ez a feszülés hogy mikor sikerül vagy mikor nem pont hogy nem tesz jót...vegyél trimeszter gyógyszert kezd el,és probálj ovu tesztelni...Ne akard görcsösen tudom mennyire szeretnéd de pont ezzel ártasz...Jön a karácsony egy jó kis bor, kettesben,relax,és kikapcs...Éljétek meg minden pillanatát ne azon legyetek hogy nah most biztos siker ..igy nem lehet... legyetek együtt 2naponta ovu tesztel figyeld... Szorítok hogy síkerüljön tiszta szívből kivánom!!! Kellemes ünnepeket és reméljük az új év babát hoz nektek♥️♥️♥️🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
dec. 16. 21:14
25/39 anonim válasza:
Nem láttam bocsi a tesztes kommentet..ettöl függetlenül ment a jókívánság..várjuk az infókat 🙏🙏♥️♥️ remélem minden okés
dec. 16. 21:18
26/39 A kérdező kommentje:
Kedves 24/25-s! Köszönöm a jókívánságokat. ❤️❤️ Soha nem úgy álltunk neki hogy ne most baba legyen, csak élveztük egymást. Azonban 4 évig nem védekeztünk és így sem jött össze 🫤🫤
Voltam 19-én orvosnál, mert csak az ünnepek miatt ekkor tudtam elmenni. Elég korán 5+5 hetesen.
Petezsák, szikhólyag, embryo volt látható. Most hétfőn megyek újra 7+2 hetesen.
Tünet nagyon minimálisan van csak, néha hányinger ami jön és megy és extra fáradság. Kíváncsi leszek mi lesz hétfőn
dec. 29. 05:51
27/39 anonim válasza:
Szia.. nah mizu? Mit mondott a doki??🙏🙏🙏
dec. 30. 13:38
28/39 A kérdező kommentje:
Minden a legnagyobb rendben! Méretei szerint 7 hetes kereken. Erős szivhangot hallottunk.🥰🥰
jan. 1. 15:24
29/39 anonim válasza:
Szuper..hála istennek..🙏🙏🙏♥️♥️vigyázz magatokra és én visszajönnék hireket várva még...bár a legközelebbi uh a12hetes lesz,de mindenképp jelezz majd...
jan. 5. 21:47
30/39 A kérdező kommentje:
Kedves 29! Jövőhéten pénteken megyek akkor leszek majdnem 10 hetes. Vissza jelzek nagyon szívesen ha tényleg érdekelnek a fejlemények! Nagyon izgalmas egyébként ahogy fejlődik a testem és egy kis élet 🥰
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!