Ez a hónap is kuka?
Mensi előtt 5 nappal negatív a predi és a clearblue. Van még esély a babára vagy hagyjam és ez a hónap is kuka?
4 éve próbálkozunk......
Persze, alapbol lenne esely, tul koran teszteltel.
De mivel nalatok 4 eve nem sikerul, en se bizakodnek, mert ennek oka van. Kivizsgalasokkal mizu?
Nekem még aznap is negatív volt, mégis lett belőle baba.
Az viszont nagyon fura hogy 4 év után miért tesztelsz ennyire korán.
Ha 4 éve próbálkoztok, akkor irány a doki.
Nekem napra pontos ciklusok mellett se lett baba, csak 5 év után és az is vetéléssel végződött... fiatalok voltunk, úgy gondoltuk ráérünk, de itt akkor már elindultak a vizsgálatok, pajzsmirigy alulműködés kiderült, kaptam gyógyszert. Eltelt megint egy 1 év, majd tovább mentem, kiderült az IR és ahogy kaptam rá gyógyszert 3 hónap múlva sikerrel jártunk. Ne a tesztekkel vacakolj.
Amúgy a kérdésedre a válasz, hogy nem 5 nappal hamarabb van a határ , hanem 2 nappal. Ha 2 nappal mensi előtt negatív a 10-es teszt, akkor ott nincs baba, hacsak nem tudod pontosan az ovud, mert pl nem használsz lh tesztet.
5 nappal előtte hülyeség leírni a hónapot... nekem pl csak 4 nappal előtte volt 3szor is pozi... 5 nappal előtte még hómező....nem tudom miért gondolod, hogy az már fixet jelent....
5 nappal mentruáció előtt csak annak mutatja a 10-es érzékenységű teszt, akinek a luteálisa 15 vagy 16 napos.
És ha biztosan eltelt 10 nap az ovuláció óta.
Máskülönben, ha például neked a luteálisod 13 napos, akkor menstruáció előtt 5 nappal még csak 8 DPO van, még alig ágyazódott be, nem mutatja a teszt.
Ezért alapból még nem kell temetned a dolgot, ismételd meg a tesztet pár nap múlva.
Sajnálom, hogy ennyi beavatkozás nem sikerült még nektek, kitartást!
Ezek a vizsgálatok mind mind megvoltak, főleg lombik előtt? Biztos nem maradt ki valamelyik, biztos, hogy 100% egészségesek vagytok?
- immunológiai vizsgálat megvolt?
- kromoszóma vizsgálat megvolt mindkettőtöknek, nincs kromoszóma hiba?
- NK ölősejt vizsgálat megvolt?
- nincs IR-ed? HOMA index rendben?
- vérzékenységi panel megvolt?
- méhtükrözés?
Az alap vizsgálatokat nem is sorolom tovább, azok biztosan megvoltak (D vitamin, vashiány, hormonok, prolaktin, mellékvese, pajzsmirigy, gyulladás stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!