Sikeres hónap lehetett?
Figyelt kérdés
13-ÁN jött meg és 17-én múlt el. 20-án volt peteérésem, együtt is voltunk. 28-án délután pecsételtem. Vagy is inkább csak a WC papíron volt amikor megtöröltem magam. Azt hittem meg fog jönni megint de semmi. Azóta menstruációnál enyhébb fájdalmaim vannak de azon kívül semmi. Még 5 napom lenne hogy megjönjön de nem tudok addig várni a tesztel. A beágyazódás után (ha valóban az történt) mennyi idővel mutatja ki a teszt? 5 éve várunk erre a pillanatra és ez még soha nem fordult elő eddig. 🥹okt. 30. 21:43
1/6 anonim válasza:
Most októberrol beszélsz?
Ha 17.-en múlt el hogy lehetett már 20.-an peteeresed?
2/6 A kérdező kommentje:
Igen októberről, mindig rettenrően korán van peteérésem a tesztek és a vizsgálatok szerint is. 😊 a 17 amúgy is inkább már csak olyan semmi, de azért van
okt. 30. 22:02
4/6 anonim válasza:
Ezeknek a kérdéseknek mi értelme, őszintén...?
Csinálj november végén egy tesztet, és majd kiderül, sikeres volt-e.
5/6 anonim válasza:
Az a legbiztosabb, ha kivárod ezt az 5 napot, tudom, hogy nagyon nehéz, hidd el.
Ha biztos, hogy 20-án volt ovulációd (például ultrahang mutatta, vagy 19-én volt egy pozitív ovulációs teszted, azaz másnap repedt a tüsző), akkor holnap leszel 11 DPO-n.
Egy 10-es érzékenységű teszt 11-12 DPO-n már mutathatja a terhességet, például Predictor Early, vagy Facelle (Rossmann márka).
6/6 anonim válasza:
Szia! Én sem bírtam várni, 12.DPO-n csináltam egy 10-es érzékenységű tesztet és már látszott rajta a baba, de ilyenkor még nagyon nagy a kémia terhesség esélye, így amikor nem jött meg akkor is csináltam egyet, biztos ami biztos, és azon már látszott. Utólag már nem vettem volna a korai tesztet (3100 Ft is volt), meg akkor még nem tudtam, hogy akkor a terhességek 50-70%-a befejeződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!