Ez a hónap is kuka?

Figyelt kérdés

Mensi előtt 5 nappal negatív a predi és a clearblue. Van még esély a babára vagy hagyjam és ez a hónap is kuka?

4 éve próbálkozunk......

dec. 2. 10:56
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

10, akik NÉGY ÉVE próbálkoznak, annak nem a ráfeszülés a gond.

Kérdező, a helyedben én is inkább örökbefogadnék. Mi 1,5 év után hagytuk abba az aktív próbálkozást és indultunk az örökbefogadás felé. Már volt egy gyerekünk, de szerettünk volna kistesót.

Munkahelyet váltottam, a harmadik napomon itthon lettem iszonyú rosszul. Kiderült, hogy gyerekem lesz. Eszembe se jutott volna, inkább gondoltam gyomorrontásra a hányás meg a szédülés miatt.

Ha a lombik sem működött, akkor egyszerűen nem passzoltok.

dec. 2. 19:34
 12/39 anonim ***** válasza:
95%

Te is ra lennel feszulve, ha mar elmentetek a falig de semmi nem jon ossze 10-es.

Nagyon konnyen magyarazol, de mar 4 eve varnak. Azt akarod mondani, hogy nem erdemelnek meg egy gyereket vagy mi van? Mi ez a “megfelelo ido” bullshit?

Fu de szornyen idegesitenek az ilyen beszolasok, hogy lehet ezt leirni, eszem megall.

dec. 2. 20:13
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Itt valami más a gond, amit még nem találtak meg. Nem a termékenységgel van a probléma, hanem hogy nem marad meg. Keressetek fel másik orvost is. Valamit eddig nem vettek észre vagy elbagatelizáltak.
dec. 2. 21:20
 14/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek a sok választ!! Komolyan már csak az örökbe fogadás maradt úgy néz ki.

Egyszer csak mi is szülők leszünk! Közben újabb tesztet csináltam ami negatív. Valószínűleg csak a közelgő menstruációt jelzi.

Próbálok pozitív maradni.

dec. 4. 13:42
 15/39 A kérdező kommentje:
Mármint a rosszullét jelzi a közelgő mensit.
dec. 4. 13:43
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, érdemes várólistára kerülni örökbefogadáshoz. Hidd el, egy anya nem a szüléstől lesz igazi anyuka. Egy barátnőmék örökbefogadtak, sajnos a párja egy betegség miatt meddő, ő pedig méhnyakrákkal lett diagnosztizálva nagyon fiatalon, emiatt teljesen eltávolították a szaporítószerveit. Az egyik kisfiuk 3 évesen került hozzájuk, a két kisebb 1 éves és 7 hónapos volt. Azóta eltelt pár év. A behúzódó, magának való rakoncátlan totyogósból egy mosolygó, önfeledt kisiskolás lett, aki tudja, hogy nem a vér szerinti szülei nevelik, mégis édesanyának és édesapának hívja őket.

Sajnálom, hogy neked nem jött össze és hidd el, megértem az érzéseidet.

11.válaszoló voltam.

dec. 4. 19:36
 17/39 A kérdező kommentje:
Kedves 16! Köszönöm a bátorító szavakat!!
dec. 5. 15:29
 18/39 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Hagy jelentkezzek be. Közben lett pár pozitív tesztem.. igazából nem hiszek a szememnek. Csináltam vagy 5 tesztet, köztük egy clear blue-t is ami 3+ ír. Nem hiszem el komolyan... mi történik? 🥹🥹

Nem mertem itt írni mert paráztam hogy fals pozitív vagy csak képzelődök, de úgy néz ki nem!!

[link]

dec. 16. 12:07
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálunk, vigyázz magadra.
dec. 16. 12:13
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! Nagyon vigyázz magadra és kellemes ünnepeket kívánok :)
dec. 16. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!