Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, hogy terhes vagyok?

Létezik, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap este csináltam egy X-epil tesztet, ami azt ígéri, hogy már az esetleges menstruáció előtt 6 nappal kimutatja. Tegnap pont 6 nappal voltam utána és halvány pozitív lett. Létezik, hogy ennyire hamar kimutatja? Picit reménykedem benne, hogy csak száradási csík, mert fél éve szültem😅 az előző terhességem később teszteltem, szóval annak a tesztnek tudtam hinni, de most teljesen tanácstalan vagyok. Szerintetek? Mikor teszteljek újra és melyik tesztet ajánljátok?

Sajnos a párom nem hajlandó védekezni semmilyen módon és pont peteéréskor voltunk együtt egymás után 5 nap is.

szept. 13. 07:46
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
37%
50 vagyok, a többieknek mondom, hogy persze, hogy jogos valahol, ha nem védekeznek, hiszen 3 gyereket akarnak és nem volt semmi megkötés/terv milyen gyorsan érkezzenek. Az anyának jobb, ha legalább 1-1,5 évet vár 2 terhesség között, de hüvelyi szülésnél bőven elég a fél év is.
szept. 14. 16:51
 52/58 anonim ***** válasza:
100%

51, konkrétan a pasi nem védekezik, ramaszik az asszonyra és erővel élvez bele, nem hajlandó sem gumit húzni, sem kihúzni a farkát...

Itt ez a legnagyobb baj, hogy a pasi használja a nőt ahogy és amikor akarja.

szept. 14. 18:59
 53/58 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is másfél év lesz a 2 gyerek között, éppen terhes vagyok és 9 hónapos volt a pici mikor teherbe estem. Annyi itt a különbség, hogy én akartam is a babát, a férjem is akarta. Előtte pedig védekeztünk gumival, mivel fogamzásgátlót nem szeretnék szedni (talán majd 2. Gyerek után). Párom már korábban szerette volna 1-2 hónappal de akkor én még nem akartam, ezért gumit húzott. Szerintem alapvetőnek kellene lennie, hogyha egyik fél nem akar gyereket akkor nem is lesz.
szept. 14. 19:10
 54/58 anonim ***** válasza:
Kérdező miújság, hogy vagy? Örült a férjed a babának?
okt. 3. 15:47
 55/58 A kérdező kommentje:

Minden rendben!

Tegnap voltam dokinál, most lehetek 6+5 napos, volt szívhang is!

Igen nagyon örült!

Igazából már én is örülök neki, ő meg pláne, igazából csak az az egy aggaszt, hogy a környezetemben mindenki bánt vele és gúnyolódik rajta.

Állandóan kapom apámtól meg anyámtól a megjegyzést, hogy a férjem megint “el ültetett bennem egy magot”, meg hogy “akkor ezek szerint huncutkodtok”, meg anyám arra tippel hogy ez is fiú lesz és azt mondogatja a férjemnek, hogy ő szerinte csak fiút tud csinálni. Ami elég kellemetlen. Bármilyen beszélgetésből a szex jön ki, hogy mi szoktuk csinálni a férjemmel. Na meg, hogy “mi van ha 3 lába lesz”, “mi van ha fogyatékos lesz” stb. Ezeket hallgatom minden áldott nap.

De egyébként én jól vagyok és nagyon várom a következő vizsgálatot, hogy minden rendben lesz-e!😊😊😊Köszönöm a kérdésed!❤️

okt. 5. 14:40
 56/58 anonim ***** válasza:
100%
Betegek vagytok nem kicsit, kiderült nem csak ti hanem az egész família...
okt. 5. 15:19
 57/58 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy troll :)
okt. 5. 19:20
 58/58 A kérdező kommentje:
Miért lennék troll?🤣🤣
okt. 5. 20:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!