Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, hogy terhes vagyok?

Létezik, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap este csináltam egy X-epil tesztet, ami azt ígéri, hogy már az esetleges menstruáció előtt 6 nappal kimutatja. Tegnap pont 6 nappal voltam utána és halvány pozitív lett. Létezik, hogy ennyire hamar kimutatja? Picit reménykedem benne, hogy csak száradási csík, mert fél éve szültem😅 az előző terhességem később teszteltem, szóval annak a tesztnek tudtam hinni, de most teljesen tanácstalan vagyok. Szerintetek? Mikor teszteljek újra és melyik tesztet ajánljátok?

Sajnos a párom nem hajlandó védekezni semmilyen módon és pont peteéréskor voltunk együtt egymás után 5 nap is.

szept. 13. 07:46
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%

Ez bizony pozitív .

Gratulálok a felelősség teljes szexetekhez.

Fél évvel a szülés után...

szept. 13. 08:59
 12/58 anonim ***** válasza:
100%

Pozitív.

A száradási csík szürke és halvány.

Ez pedig egy erős pozitív teszt.

szept. 13. 09:00
 13/58 anonim ***** válasza:
100%

Ember te tényleg voltál már terhes???

Ez mióta halvány teszt???

Miért nem szedsz gyógyszert ha nem akarsz gyereket?

Vagy minek teszed szét a lábad neki???

Felelősségteljes gyerekvállalás ékes példája ismét

szept. 13. 09:00
 14/58 anonim ***** válasza:
100%
Ez bizony egyértelműen pozitív. Reméljük, ha már párod védekezni nem hajlandó és te se teszel semmit, akkor legalább tisztességgel felnevelitek a gyorsan gyarapodó gyereksereget. Gondolom 1,5 év múlva megint terhes leszel.
szept. 13. 09:02
 15/58 A kérdező kommentje:

Na de 6 nappal előtte létezik, hogy így kimutatja?! Számomra ez a hihetetlen.

Egyébként később a gyerekeknek jó lesz.

Nekem sajnos sok a húgommal a korkülönbség és utáljuk egymást. Szóval ha kis korkülönbség van köztük akkor ki tudnak egy olyan kapcsolatot alakítani. Nyilván nem így szerettük volna. Sajnos nekem régen azt mondták, hogy nehezen lehet gyerekem. Az első babóval 1,5 évig próbálkoztunk és azt hittük, hogy ez most is így lesz és hogy nem fog azonnal összejönni! De egyébként durva, hogy még egy ilyen helyzetben is tudjátok bántani az embert! :)

16/58 anonim ***** válasza:
97%

14, mert akkor valószínűleg az ura elmegy más nőkhöz, vagy mert az urat nem érdekli, hogy az asszony akar-e szexelni vagy nem...Bizonyos társadalmi rétegekben ez elég gyakori.

Aztán majd a sok gyerek ellepi a házat, ennyi erővel évente szülni fog...

17/58 anonim ***** válasza:
97%

16, mert naiv vagy.

Egy egy pozitív teszt.

Nem igaz, hogy te nem látod, hogy ehhez segítség kell

szept. 13. 09:03
 18/58 A kérdező kommentje:

Természetesen tisztességgel fel neveljük!

Gyógyszert nem szedek, mert már volt tole trombozisom, de Köszönöm! :) nem tudom miért kell olyan dologban bántani, aminek a hátterét nem ismeritek. Igen! Voltam terhes. Az első babammal olyan eros volt a másik csík mint ezen pl a controll csík. Szóval ez nekem igen, halvány! És ott mensi elmaradás után teszteltem 1 héttel és nem előtte 6 nappal ráadásul este. Ezért kértem segítséget/tanácsot!😊

szept. 13. 09:04
 19/58 anonim ***** válasza:
91%
Inkább az a durva, hogy ilyen helyzetet nem tudnak az emberek otthon, egymás közt megbeszélni, vagy barátokkal. Ide kell kiírni az idegeneknek. Ez tragédia.
szept. 13. 09:05
 20/58 anonim ***** válasza:
92%

Akkor te még nem láttál halvány tesztet...

Oké se gumi, se gyógysze...ezer más megoldás van még...ha akartál volna megoldást találni akkor lehetett volna.

Ezek csak gyenge kifogások

szept. 13. 09:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!