Létezik, hogy terhes vagyok?
Sziasztok!
Tegnap este csináltam egy X-epil tesztet, ami azt ígéri, hogy már az esetleges menstruáció előtt 6 nappal kimutatja. Tegnap pont 6 nappal voltam utána és halvány pozitív lett. Létezik, hogy ennyire hamar kimutatja? Picit reménykedem benne, hogy csak száradási csík, mert fél éve szültem😅 az előző terhességem később teszteltem, szóval annak a tesztnek tudtam hinni, de most teljesen tanácstalan vagyok. Szerintetek? Mikor teszteljek újra és melyik tesztet ajánljátok?
Sajnos a párom nem hajlandó védekezni semmilyen módon és pont peteéréskor voltunk együtt egymás után 5 nap is.
Szia! 6 nappal előtte voltál tegnap? (Utánt írtál) esetleg egy képet tudsz felrakni?
Amúgy... Mi az, hogy nem hajlandó védekezni? 😳 Ha nem akartok gyereket, akkor pedig kéne. Ha ő "nem hajlandó", akkor szedj fogamzásgátlót.
Gratulálok….
Egy ilyen férfinek tényleg szülni kell, ezek szerint mindjárt kettőt is…
Nem hajlandó védekezni? Nem csaj az ő feladata. Ha nem akarok gyermeket akkor vagy megoldom a védekezést vagy ha a férfi nem partner benne, akkor nem rakhatja be :)
Nem még 5x lefekszem vele termékeny napokon.
Jézusom, milyen okos, felelőség teljes emberek szaladgálnak a világba szabadon…
Ha nem akarsz gyerekeket a párod pedig nem akar védekezni akkor miért engeded, hogy megdugjon?.
Nem kötelező ám szexelni...
Jaj bocsi. Előtte voltam 6 nappal igen.
Valaki tud benne segíteni, hogy hogyan kell ide képet csatolni?😊
Létezhet. Reggeli vizeletből tesztelj, főleg ilyen korai szakaszban. A halvány pozitív is pozitív, bár (sajnos-nem sajnos) nem biztos, hogy attól még megmarad.
🔅 Mit fogsz te itt még kapni a kommentelőktől..
Hát akkor létezhet. Hihihi hahaha 🤣🤣
De jók kis család, hihihi, hahaha 😅
🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!