Létezik, hogy terhes vagyok?
Sziasztok!
Tegnap este csináltam egy X-epil tesztet, ami azt ígéri, hogy már az esetleges menstruáció előtt 6 nappal kimutatja. Tegnap pont 6 nappal voltam utána és halvány pozitív lett. Létezik, hogy ennyire hamar kimutatja? Picit reménykedem benne, hogy csak száradási csík, mert fél éve szültem😅 az előző terhességem később teszteltem, szóval annak a tesztnek tudtam hinni, de most teljesen tanácstalan vagyok. Szerintetek? Mikor teszteljek újra és melyik tesztet ajánljátok?
Sajnos a párom nem hajlandó védekezni semmilyen módon és pont peteéréskor voltunk együtt egymás után 5 nap is.
Hogy érted, hogy miért hagytam?
Mivel a férjem és egy házasságban kell a szex????
#32, ne haragudj de ennyire buta nem lehetsz
Nem tudtad, hogy terhesség lesz a szexbol?
Ha én nem akarok gyereket és tudom, hogy a férjem nem fogja kihúzni időben, inkább magamhoz nyúlok, minthogy engedjem, hogy megdugjon az ember.
Ha nem tetszik neki, hogy nincs szex, húzzon gumit, ennyire egyszerű
Terhes vagy.
Ne etessük tovább a trollt, kérdés jelentve. Egyértelműen kitaláció, hergelő, 100 kommentre hajtó. Már megvan 30 komment, 4 oldal, egyértelmű.
Jelentse mindenki!
Ha a férjem nem hajlandó gumit húzni (én meg mondjuk nem szedhetek hormonális dolgokat), akkor nincs szex. Pont. Innentől minden más nemi erőszak.
Ha mégis igaz, amit kétlek, szuper, felnevelsz (minimum) 2 szexuálisan idióta gyereket. Ha fiad van/lesz, még egy barom állat, mint a férjed, aki nem hajlandó gumit húzni, és megy a farka után. Ha lányod van/lesz, akkor egy életképtelen lesz, akit a férfiak tárgyként használnak. Mint téged.
Te még rosszabb vagy, mint a férjed. Hagyod ilyen állat mellett felnőni a gyerekeidet. Undorító.
Ennél bármi jobb, a szüleidnél lakni, vagy anyaotthon.
#35 az a szomorú, hogy ez nem is biztos, hogy troll kérdés
Nem tul okos a kérdező és a férje sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!