Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, hogy terhes vagyok?

Létezik, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap este csináltam egy X-epil tesztet, ami azt ígéri, hogy már az esetleges menstruáció előtt 6 nappal kimutatja. Tegnap pont 6 nappal voltam utána és halvány pozitív lett. Létezik, hogy ennyire hamar kimutatja? Picit reménykedem benne, hogy csak száradási csík, mert fél éve szültem😅 az előző terhességem később teszteltem, szóval annak a tesztnek tudtam hinni, de most teljesen tanácstalan vagyok. Szerintetek? Mikor teszteljek újra és melyik tesztet ajánljátok?

Sajnos a párom nem hajlandó védekezni semmilyen módon és pont peteéréskor voltunk együtt egymás után 5 nap is.

szept. 13. 07:46
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
95%
És a 3.gyerek után hogy fogtok védekezni a kedves férjeddel??
szept. 13. 10:22
 42/58 anonim ***** válasza:
92%
Akkor jövőre decemberben ismét teherbe eshetsz 🤣🤣🤣
szept. 13. 10:48
 43/58 anonim ***** válasza:
91%

Férjed örült a pozitív tesztnek, mit reagált?

Ha igaz, amiket írtál, sajnálom, hogy ez történt veled. A gyerek egy áldás, de nem mindegy, milyen körülmények között érkezik.

Etikailag erősen megkérdőjelezhető, gumit nem hajlandó húzni, de szexelni "kell", mert házasok vagytok. Egymás után 5 napon át, termékeny időszakban. Belekényszerített téged egy terhességbe. Hiába nem érzed kényszernek.

Amúgy szerintem igenis érzed. Azért írtad azt, hogy "nem hajlandó" gumit húzni. Érzed te, hogy valami nem volt ezzel rendben, azért fogalmaztál így. Csak még tagadod magad előtt is. Ha nem zavarna, kihagytad volna a kérdésed leírásában az utolsó mondatot. Mégis szükségét érezted leírni.

Nyilván szereted a férjed. De kicsit gondolkozz el rajta, hogy mit tett veled azzal, hogy nem hajlandó gumit használni. A gyerekvállalás közös döntés. Te még vártál volna a másodikkal, érezhető. Ő viszont rád erőszakolta.

Nyilván megsértődsz a kommentekre, rosszul esik, szerinted nincs igazunk. Mi valószínűleg tapasztaltabbak, idősebbek vagyunk, hidd el, láttunk már ilyet, sajnos. Csak segíteni szeretnénk egy nőtársunkon. Felnyitni a szemed, hogy ez nem normális.

Egy házasságban nem "kell" a szex, hanem közös igény van az intimitásra. Az a normális, ha mindkét félnek megfelel a szexualitás gyakorisága. Valakinek ez naponta, valakinek hetente egyszer. Mindenkinek eltér az együttlétek gyakorisága, lényeg, hogy közös igény/döntés legyen.

A védekezés közös döntés. A gyerekvállalás szintén közös döntés.

Nagyon fiatalnak tűnsz, hány éves vagy, 20-22?

Amikor beteg, fáradt vagy, egész éjjel nem aludtál, mert a babát ápoltad, akkor is szexelni "kell"?

Kemény lesz 2 ilyen kicsi gyerekkel. Kb. 15 hónapos lesz a nagyobb, mikor szülöd a másodikat, kitartás. A férjed kiveszi a részét a háztartásból, teendőkből, kerti munkából? Vagy semmit sem csinál, mert ő "hozza a pénzt", "csak" ő dolgozik? Remélem, kiveszi valamennyire a részét. Vagy a gyereked nagyszülei tudnak segíteni, mert kemény lesz 2 ilyen kicsi gyerkőccel.

Kívánom, hogy szeretetben neveljétek a gyerekeiteket. Ha fiad van, kérlek tanítsd meg neki a felelős védekezést, hogy a nők nem tárgyak, kell gumit húzni. Ha lányod van, kérlek erős nőnek veled, hogy ne hagyja, hogy a férfiak tárgyként bánjanak vele.

Te sem érdemled meg, hogy tárgyként bánjanak veled. Többet érdemelsz ennél.

szept. 13. 10:51
 44/58 anonim ***** válasza:
68%

6 nappal a havi előtt ez egyaltalán nem halvány. Lehet, ha ikrek. 😅

🔅 nanemmegmondtam, hogy te itt kapni fogsz..? 🙈

szept. 13. 10:55
 45/58 anonim ***** válasza:
88%
Az megvan, hogy egy egészséges kapcsolatban/házasságban ez a dolog konszenzuson alapul? Tehát akkor lesz baba, ha mindketten akarják, nem pedig "a férjem akart még egyet, úgyhogy nem húzta ki". Vagy majd akkor a férjed hordja ki, ő szüli meg, ő marad vele otthon? Nálam ez konkrétan már a nemi erőszak határát súrolja, oké hogy magát a szexet te is akartad, de ne ő döntsön már arról egyedül, hogy majd most te márpedig teherbe esel és kész. Szerinted ez rendben van?
szept. 13. 16:01
 46/58 anonim ***** válasza:
91%

Én agyon is ütném a férjemet ha a beleegyezésem nélkül csinálna nekem gyereket.

Hol élünk már azért?

Kedves férjed nem bírt várni két évet, amíg a gyerek megnő egy kicsit?

Ennyire f@szfej?

szept. 13. 16:10
 47/58 anonim ***** válasza:
90%
Ezt a "párom nem hajlandó védekezni" mondatot higy kell értelmezni? Mondod neki, hogy Jani húzzál gunit, ő meg a képedbe röhög, hogy nem, majd neked esik? Elég megalázó, de végül is a te tested...
szept. 13. 18:42
 48/58 anonim ***** válasza:
86%
Ismét két értelmes ember szaporodik.
szept. 13. 18:57
 49/58 anonim ***** válasza:
88%
Istenem de buta vagy 😁 neked egy gyerek se kellene
szept. 13. 19:53
 50/58 anonim ***** válasza:
46%
Ti dolgotok, hány gyermeket szeretnétek így, hogy nem foglalkoztok a fogamzásgátlással. Egyébként 3 gyerek után azt hiszem életkori megkötés nélkül is elköttetheted magad ??? de javítsatok ki. Én csak ekkor érezném magam biztonságban, amint 40 leszek, hiába csak a 2. gyereket tervezzük és ott megállunk, én biztosan elköttetem magam. Vagy megteheti a férjed is, náluk vissza is lehet csinálni, biztonságos, csak a pasik eléggé paráznak ezen... :) Ahogy jónak látjátok. A 2. babóhoz meg gratulálok! Jó kis korkülönbséggel felnőni.
szept. 14. 16:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!