Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, hogy terhes vagyok?

Létezik, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap este csináltam egy X-epil tesztet, ami azt ígéri, hogy már az esetleges menstruáció előtt 6 nappal kimutatja. Tegnap pont 6 nappal voltam utána és halvány pozitív lett. Létezik, hogy ennyire hamar kimutatja? Picit reménykedem benne, hogy csak száradási csík, mert fél éve szültem😅 az előző terhességem később teszteltem, szóval annak a tesztnek tudtam hinni, de most teljesen tanácstalan vagyok. Szerintetek? Mikor teszteljek újra és melyik tesztet ajánljátok?

Sajnos a párom nem hajlandó védekezni semmilyen módon és pont peteéréskor voltunk együtt egymás után 5 nap is.

szept. 13. 07:46
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
100%

A tesztbol ítélve fix hogy nem hat nappal vagy mensi előtt.

Nem létezik.

Van akinek dereng valami rajta valóban előtte de nem este és nem így.

Ez alapján már meg kellett volna jönnie, nagyon max előtte vagy egy nappal.

szept. 13. 09:08
 22/58 anonim ***** válasza:
95%
segítsek elkaparni a férfit?
szept. 13. 09:09
 23/58 A kérdező kommentje:

Hat pedig 18.-án kell meg jönnie és nekem mindig tű pontos, szóval…

szept. 13. 09:11
 24/58 anonim ***** válasza:
95%

#24, mindegy, a lényegen nem változtat

Terhes vagy.

Ez ennyi

szept. 13. 09:21
 25/58 anonim ***** válasza:
89%

16# egy ilyen helyzetben is ?? Ember te hoztad magad ilyen helyzetbe, erről szól a kérdés...lesz majd 3.,4.is?

19# nagyon vicces vagy amúgy... Akkor mensi elmaradàs után teszteltél egy héttel, most meg előtte 6 nappal és csodálkozol , hogy ez halványabb?

Ne haragudj de ne csodálkozz ha bántanak....Legalább nem így tennéd fel akkor a kérdést...és még csodálkozol. Nevetséges vagy.

szept. 13. 09:22
 26/58 anonim ***** válasza:
100%

Azért a védekezésre van elég módszer még akkor is, ha volt trombózisod és nem szedhetsz tablettát (és egyébként csak kombináltat nem szedhetsz, lenne olyan, amit igen).

Elég durva, hogy valaki nem akar gyereket, nem védekezik, aztán meg van lepődve, hogy terhes.

szept. 13. 09:26
 27/58 anonim ***** válasza:
97%
Azzal semmi baj, hogy szülés után fél évvel teherbe esik valaki, ha akar... de az mi, hogy a férj NEM HAJLANDÓ védekezni sehogy? Mi az, hogy nem hajlandó? Akkor most évente-kétévente gyereket fogsz szülni, egészen addig, amíg mindketten termékenyek vagytok? Lesz 15 kölkötök? Állítólag van már egy, tehát tudjátok, hogy hogy készül a baba, de ennek ellenére peteéréskor védekezés nélkül zsinórban 5 napig toljátok? Majd ezek után MEGLEPŐDSZ, hogy terhes vagy?? Ha ez nem kamu, akkor nagyon kemény, szerintem a 8 éves fiamba több felelősség szorult, mint kettőtökbe összesen. Mindenesetre boldog babavárást most is és a következő 20-25 évben is...
szept. 13. 09:31
 28/58 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, várd meg amíg a férjed megunja, hogy potyognak a gyerekek.

Majd olyan 6-7 gyerek után rájön, hogy hopp, védekezni kellene...

szept. 13. 09:33
 29/58 A kérdező kommentje:
Nem, nem védekezik, mert ő minden áron akart még egyet! Hiába mondtam neki, hogy ne menjen bele, nem érdekelte. Én meg nem tudom, hogy ő mikor megy el🥲
szept. 13. 09:33
 30/58 anonim ***** válasza:
97%

#30 ti bolondok vagytok esküszöm.

Továbbra is fenn áll a kérdés, hogy ha nem akartal ilyen gyorsan teherbe esni, egyáltalán miért hagytad, hogy radmasszon?

szept. 13. 09:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!