Szerintetek ez rendben van? Tudom, az utolsó más fajta teszt, de a férjem csak ilyet kapott, nem volt Predictor.
Hát, nagyon mellélőttél, mert nálam nem ok jóindulatúbb embert találsz, de az ostobaságot jónak tartom idejében kezelni :D
Baromi hosszú kilenc hónap elé néz környezeted.
nehogyazthidd :D
Utána jön a miért így néz a baba, miért csinálja ezt a baba, stb...
Aki terhesen nem tud racionálisan gondolkodni, az a kisgyerekkel mégjobban el lesz veszve, hidd el.
#13 Nincs mit bevallanom, feltettem egy kérdést, amire igazából sennkinek nem sikerült korrekten válaszolnia, beszólogatni annál inkább és még te vádolsz engem?? :D :D Ez igen csak nevetséges.
Nem első terhesség, nem véletlen tesztelek korábban, előző terhességeknél ennél erősebb tesztjeim voltak 13 dpon.
Nincs itt semmilyen öngól, te/ti kezdtetek el engem minősíteni, csak amikor hasonlót kaptok vissza az már persze nem tetszik, úgyhogy jönnek a sértegetések. :D :D Lehet, hogy nem ártana tükörbe nézni és keresni valami hobbit, mert az nem számít annak, hogy a Gyakorin keresgélsz kérdéseket, amin kiélheted magad.
Missed a után pár nappal még mindig pozitív volt a tesztem, szóval nem lehet megállapítani minden rendben-e van.
Egy hét múlva kezdett halvanyodni.
Majd az orvos megmondja ha elmész .
Egyébként nem kell tesztelni orrba-szajba, elég egyszer és kész
Megspórolsz magadnak egy csomó idegeskedest.
Nekem ilyen tesztből volt màr kémiaim meg van belőle egy kisfiam is. Szóval a stílus tényleg nem a legmegfelelőbb, ahogy válaszoltak neked, de igazuk van. Ebből bármi lehet. Én is a napokban teszteltem pozitívat. 6+4-nél megyek orvoshoz, addig van még 2 hetem. Nagyon hosszú, de ki kell bírni sajnos. Még utána sem biztos semmi. Bízni kell a legjobbakban és elég akkor idegeskedni, ha baj van.
Ne tesztelj szerintem se tovább. Próbáld meg elterelni a gondolataid :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!