Ha a várt napján negatív a Predictor akkor az biztos negatív?
Előző menzeszem júli 21 , ovum elvileg 6-a körül volt de 6-án nagy stressz ért engem , kórházba kerültem három napot voltam benn és mindhárom nap tojásfeherje folyásom volt, talán még a kiengedésem után is.
Spirált használok sok ideje a parom rendszeresen belém élvez.
Aug 21 én reggeli pisiből csináltam egy predictor earlyt és full negatív lett. A melleim mindig feszülnek menzesz előtt de most nem feszülnek és már 2 napot késik, szóval nem is akar jönni ezekszerint.
Hihetek a tesztnek?
Babát sosem akarnék.
Ez attól függ, hogy mikor volt a peteérés.
Nekek ebben a ciklusban nem 14., hanem 22-23. nap környékén volt.
Ehhez viszonyítva a Predi 13. dpo-n még negatívat mutatott. Azt olvastam, hogy ha a Predi ilyenkor negatív, akkor abból már semmi sem lesz. De csak nem hagyott nyugodni a dolog. Fájt a mellem, a derekam. 15. dpo-n halvány pozitívat teszteltrm egy olcsóbb 10es teszttel. Rá 2 napra erősebb lett.
37. ciklusnapon lett halvány pozitív a teszt.
Nekem is 6-án volt az ovum, és 22én lett halvány.
Köszönöm mindenkinek.. pár órája elkezdett megjönni😍 és görcsölgetek is. A predictor tényleg nagyon megbízható ezek szerint.
Csak azt nem értem hogyhogy nem feszült a mellem mikor nekem kb 5 éve mindig az jelzi a piros napok közeledtét.. még most sem feszül pedig már menstruálok.
Na mindegy is, a lényeg hogy nem vagyok terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!