Szerintetek ez rendben van? Tudom, az utolsó más fajta teszt, de a férjem csak ilyet kapott, nem volt Predictor.
Én sem értem a kérdést.
Látod, hogy pozitív... tehát terhes vagy.
Beléd pedig nem látunk, hogy minden rendben-e.
Ez nem halvány pozitív, hanem pozitív.
És ebből senki nem tudja megmondani, hogy minden rendben van -e, még az orvos sem, ha elrongyolsz hozzá most azonnal.
Ha nincs valami rendben is lesz vagy 3 hét, mire kiürül a hcg, ami elkezdett termelődni, ugyh nyugodj le, jelenleg valami van.
Majd 3 hét múlva az is kiderül, él-e, addig tök felesleges tovább tesztelgetni, semmit nem lehet tudni belőle azon túl, hogy valami terhesség féle elindult.
Jajj de zavar....hogy igazam van. Nem tudod megállni, hogy ne szóljál be, csak azért is még egy komment...."hozzád hasonlók"...ez igazából rád is igaz ám, nem ártana neked is észbe kapni, hogy a rengeteg rosszindulat az évek alatt szépen kiül az arcodra...
Legközelebb a hasonló kérdéseknél egyszerűen csak görgess tovább, és a frusztrációidat próbáld meg máshol levezetni.
Terhes vagy.
Ennyi.
Majd menj orvoshoz
Ezen nem kell semmit tulragozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!