Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reménykedhetnek, hogy ezek...

Reménykedhetnek, hogy ezek terhességre utalnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ebben a hónapban kicsit késve jött meg a menstruációm és kevesebb is volt mint máskor. Ha az eredeti ciklusomhoz nézem akkor 12-én volt ovulációm, férjemmel 2-3 naponta együtt vagyunk. Pár napja feszülést érzek az alhasamba időnként, tegnap óta hányinger, szédülés jön rám hirtelen néhány pillanatra, mellé társuló mell érzékenység, feszülés. Kicsit érzékenyebb lettem a szagokra, ha valaki rágyújt mellettem, elkap a hányinger. Próbaként csináltam egy tesztet ami negatív lett. Reménykedtem hátha múlt hónapban össze jött és azért volt másabb a mensim. Viszont ezeket a tüneteket meg korainak tartanám mert 10 nap múlva nem várom. Betegnek nem vagyok beteg. ( a családom 80%ban esélyes az ikrekre nemtudom ez számít e bármit is) Volt már valakinek ilyen hamar hasonló tünete? Reménykedhetek később pozitív tesztben? Szívesen fogadok tapasztalatokat :)

ápr. 18. 23:36
 51/108 anonim ***** válasza:
56%

Úristen agyam eldobom. Az ilyen megkeseredett lelkű embereket akikből árad a fröcsögés miért nem tiltják már ki?

Kérdező, nekem se mutatott a teszt pozitívat viszont az orvosnál igencsak megszeppentem mikor kimondta, hogy 7 hetes terhes vagyok. És kedves okosok a kisfiam már 5 éves! A kistesó pedig már 3 és nála + volt a teszt. Tehát a tesztet is tudtam használni nem a képességeimet haladta meg.

De az biztos a fiamat úgy fogom nevelni az ilyen nőkkel mint TI szóba se álljon soha! Hányinger keltő a modorotok!

ápr. 19. 23:08
 52/108 anonim ***** válasza:
54%

Én tényleg nem értem, hogy azért mert valaki feltesz egy kérdést amiben kételyei vannak miért kell teljesen hülyének nézni. Aki életében először terhes még csak viszonyítani se tud semmihez. Én sem tudtam, hogy mit kellene éreznem, de mégis tudtam legbelül, hogy baba van hiába mondta mindenki, hogy nincsen. Nem mondom azt, hogy minden negatív teszt mögött terhesség áll, de egyszerűen nem értem miért nem lehet elhinni, hogy valakivel megtörténik? Szerintem aki felnőtt ember és évek óta menstruál valószínű felismeri magán mi a "normális" és mi nem. Szerintem a kérdező válaszaiból is látszik, hogy nem egy tanulatlan buta ember. Kíváncsi vagyok azok közül akik itt osztják az észt hányan mernék arccal is felvállalni ezt a fene nagy önbizalmat.

Ismételten kiemelem a gyengébbek kedvéért, hogy nem állítom azt, hogy mindenki terhes aki negatívat tesztel, de akkor ti se állítsátok, hogy nem létezhet olyan, hogy valaki egészen a terhesség/megtermékenyülés/beágyazódás elejétől érez magán tüneteket. Lehet itt állítani, hogy a tüneteket csupán a hcg hormon okozza, de ez így egyszerűen nem igaz. A szervezet felismeri a változást már az első pillanattól kezdve és minden nőnél máshogy reagál rá. Azt még ti sem cáfolhatjátok meg, hogy nincs két egyforma ember ezáltal minden terhesség más és más. Egyszerűen fogadjátok el, hogy valaki szervezetének hcg se kell ahhoz, hogy figyelmeztesse a terhességre. Sajnos a ti megkeseredett lelketeken a világ összes hcg-je sem segítene...

ápr. 19. 23:21
 53/108 anonim ***** válasza:
42%
51-hez kapcsolódóan annyit hozzá tennék, hogy BIZONYÍTOTT TÉNY, hogy nem mindenkinek ürül vizelettel a hcg a szervezetéből. Bár amennyi Dr. van itt biztos ezt is megcáfolják majd...🙄
ápr. 19. 23:25
 54/108 anonim ***** válasza:
43%

Annyira végig jártam, hogy tanítom is😂 Az ilyen félanalfabétáknak, mint te vagy.

Nem kell kiragadnom semmit. Ezek a te f@szságaid. Szó szerint tőled idézem.

"Vagy pozitív vagy negatív értelemben!"

Mi lehet a pozitív, amit mondhat a doki, amikor azt is te magad írtad, hogy TUDOD, hogy nem vagy terhes?😂 Ezt kéne értelmeznem, hogy saját magadnak mondasz ellent folyamatosan?

Egy értelmes mondatot nem írsz. Már így nyitottál:

"Ebben a hónapban kicsit késve jött meg a menstruációm és kevesebb is volt mint máskor. Ha az eredeti ciklusomhoz nézem akkor 12-én volt ovulációm,"

Mi van??? Te ezt érted? Ha késett a menstruációd, akkor nyilván nem az "eredetihez" képest kell nézni, amikor meg kellett volna jönnie, hanem, amikor ténylegesen megjött, mivel akkor kezdődik az új ciklus🤦🏽‍♀️Hol tanítanak emelt bioszon ekkora baromságot?

"Mert nem vagyok Hülye mint TE!? Ha negatív a tesztem és ennek ellenére sem volt normális menzeszem és mellé tünetek is társulnak akkor valami oka van!"

Ezt azért ilyen magabiztosan nem jelenteném ki. Szerinted a hányinger, meg a szédülés, nőgyógyászati tünetek? Vagy mi köze van hozzá?

A valóságban normális emberekkel vagyok körülvéve, tehát értelemszerűen nem vitatkozunk ilyeneken. Egyikük se képzeli magát terhesnek egy kis szédüléstől, de nyilván ők a hülyék.😂

ápr. 19. 23:28
 55/108 A kérdező kommentje:

Nem csak viszonyítási alapom nincs, de sajnos olyan felmenőm sincs akitől megtudnám kérdezni.. A biológiai tudás pedig már édes kevés akkor amikor a tények folyamatosan egymást próbálják megcáfolni és az embernek fogalma sincs arról, hogy vaak vele van ez vagy mással is megtörtént e már! És aki ide meri írni, hogy vele is volt hasonló az is hülye.. Na akkor ki is itt a helikopter?

Egyebkent köszönöm a válaszod! ❤️

ápr. 19. 23:29
 56/108 A kérdező kommentje:
Igazad van 54# csak ezt a 2 dolgot írtam tünetnek, ha már idézel kérlek tedd azt pontosan és nem hiányosan! Annyira unalmas vagy már.
ápr. 19. 23:32
 57/108 anonim ***** válasza:
49%
Az ilyen tanárok keserítették meg a gimnazista éveimet, mint amilyen te is lehetsz a való életben. Segítek neked emelt biológián talán a megtermékenyülés és a terhesség az amiről a legkevesebbet tanítanak. Arról meg aztán pláne nincs szó, hogy törvény szerűen a gyakori kérdéses tanárnéni szerint hány óra hány perctől érezhetsz magadon tüneteket. Menj inkább javíts ki néhány dolgozatot, sztrájkolj kicsit, hogy kevés a lóvé aztán nyugodj le a pics@ba!
ápr. 19. 23:42
 58/108 anonim ***** válasza:
13%

#56! A tüneteidet pont nem idéztem 😉 Felismered ezt a jelet"?

Egyébként igen, a fentiek mellé írtál még 2 PMS tünetet is. Végül is nem is baj, hogy mész nőgyógyászhoz, legalább kiegészíti a hiányos biológiai ismereted és elmagyarázza, hogy ez normális, a nők nagy részének van menstruáció előtt.

#52! Senki nem azt írta, hogy a kérdező nem lehet terhes MAJD a pár nappal ezelőtti ovujából. Azt se, hogy most nincs tünete. Csak azt, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz.

#53! De igen, ez így van. Senki nem cáfolja meg. Ezért, akinek SOHA nem volt még+ tesztje és terhességre gyanakszik, érdemes vérből hcg-t nézetni, mert olyan viszont nincs, akinek az se mutatja ki. Csakhogy itt a gyakorin minden 2. gyerekre vágyó azt hiszi, hogy pont ő az az 1 az egymillióból. Az meg még ritkább, hogy valakinek nem választódik ki hcg a vizeletében ÉS menstruál is mellé terhesen. Kétlem, hogy a kérdező lenne az.

ápr. 19. 23:43
 59/108 anonim ***** válasza:
27%

#57! Mondanám, hogy az enyémet meg az ilyen kölykök, mint te vagy 😂 De nem lenne igaz. Imádom a gyerekeket, de felnőttnél már eleg ciki, ha gimis szinten marad, mint mondjuk te.

"Arról meg aztán pláne nincs szó, hogy törvény szerűen a gyakori kérdéses tanárnéni szerint hány óra hány perctől érezhetsz magadon tüneteket."

Mondtam volna ilyet, hogy én döntöm el?🤔 Úgy emlékszem, végig biológia törvényszerűségre hivatkoztam, amit, mint írtad, te sajnos, nem tanultál emelt bioszon. Örülhetnél inkább, hogy megkésve bár, de tanulsz valamit. Ráadásul ingyen volt😉

ápr. 19. 23:48
 60/108 A kérdező kommentje:

Te fel bírod fogni, hogy a menstruációm se volt olyan amilyen szokott? Örülök hogy a testemet jobban ismered mint én, hogy milyen PMS tüneteim szoktak lenni. Lassan 20 év menzesz után csak tudom mikor küld más jelet a testem! Mert közel sem ezek a PMS tüneteim!

Köszönöm a biológia tudásom pedig nem hiányos bármennyire is erősködsz.

ápr. 19. 23:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!