Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Biotech Prenatal Vitamintól...

Biotech Prenatal Vitamintól másnak is lettek ilyen tünetei?

Figyelt kérdés

Mióta szedem ezt a vitamint iszonyatos gyomorégésem van és egyfolytában éhségérzetet érzek.

Szedtem már több termékcsaládtól vitamint, de egyiknél sem tapasztaltam ilyet.

tegnap 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak ilyenek, de én nem gondolom, hogy nekem ez a vitamin okozta. Csak terhesen voltak ezek a tüneteim. De babatervezéskor és szoptatáskor is szedtem és akkor nem tapasztaltam hasonlót.
tegnap 20:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Pedig én nem vagyok terhes :) vagyis nem tudok róla.
tegnap 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Simán lehet. Próbáld kaja közben bevenni. Nekem a vastabletta hányingert okoz éhgyomorra... mondjuk én terhes vagyok, de ha elfeledem bevenni, nincs is bajom.

Ha máskor szeded be és úgy is tünetelsz érdemes váltani.

Első babával én pl a híres neves magzatvédőktől nagyon rosszul voltam... 3at is próbáltam... végül sima dm babamama vitamin volt jó.

Most jutavitet szedek. Ezzel nincs gond.

Biotech amúgy elég jó vitaminokkal rendelkezik. Ha nem bírod, ne eröltesd, cseréld le.

tegnap 21:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Az éhségérzetet a B-vitaminok okozzák, ez sajnos majdnem minden ilyen készítményre igaz lesz. A Biotech nem a legnívósabb cég. Én inkább mást szednék, de ez privát véleményem.
tegnap 21:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Reggeli után szoktam bevenni a vitaminokat.

Lehet visszatérek a sima dm vitaminra, ott nem tapasztaltam ilyet.

tegnap 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!