Reménykedhetnek, hogy ezek terhességre utalnak?
Te tudod ha beteg vagy illetve azt is ha nem igaz? Na látod...
6 hónapja próbálkozunk 6 hónap alatt nem volt egyszer sem ilyen, minden hónap 50-50% nem most fogom elkezdeni hitegetni magam sem beleélni magam. 9 nap múlva úgyis minden kiderül. És könyörgöm már 20x mellőzd már a kérdésem és hagyj már békén.
🤦🏽♀️Igen, ha betegségre utaló tüneteim vannak, akkor tudom, hogy beteg vagyok. Mint minden normális ember.
Rossz hírem van, nem csak én írok neked, a #36 se én vagyok, mielőtt...
Egyszerűen csak többen is látjuk, hogy valami baj van a toronyban.
Undorítóak vagytok. Otthon elvagytok nyomva, hogy itt elitek ki magatokat? Nektek is baj van a toronyban már nem azért a két forintért.
Kedves kérdező, még ha nem is érezhető az első hetekben tünetek könnyen lehet hormon túlérzékeny. Várd meg a nem várt napját és tesztelj, drukkolok neked 🥰
Igen, akinek nem megy el a józan esze, azt mind elnyomják otthon😁
Ja, nem.
Nem a józan észre gondolhatott az előző kommentelő. Hanem arra, hogy nem birtok leállni másnak a szekálásával. Miért érzitek jobban magatokat ha másokat tapostok, gyaláztok és olykor nyomdát nem tűrő szavakkal illettek? Ilyenkor elégedetten mosolyogtok a kijelzőre, hogy ezaz ügyes voltam jól megmondtam? Nem a kérdés a szánalmas hanem ti, hogy ennyire erőszakosan nem hagyjátok békén szerencsétlen nőt. Nőjjetek már fel.
Kérdező.
Mindenki okoskodik itt neked. De egy kérdés egyik nagy tudású nőtársamnak se jutott eszébe. Hány tesztet végeztél és milyen fajtát?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!