Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Repeszto után 9.nappal negatív...

Repeszto után 9.nappal negatív a teszt akkor nem sikerült?

Figyelt kérdés
tegnap 06:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos még. Felesleges volt ilyen korán tesztelned.
tegnap 07:27
 2/6 A kérdező kommentje:
De sokaknak már pozitív
tegnap 09:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet van akinek dpo 9 napon extra érzékeny teszten extra halványan látszik valami amit talán a baba.

Nem egyszerű ez az időszak, de ha beszűkülsz és csak ezen rágod magad csak ártasz. Az hogy ne görcsöl rá az hülyeség mert nem lehet nem gondolni rá. Próbáld meg elterelni a gondolataidat az segíteni fog.

Sok csopiban olvastam és szerintem is valid a vérvétel és abból a kimutatás+2 nap múlva újra. Ehez is szerintem egy kicsit korán vagy.

Szurkolok hogy sikerüljön

tegnap 12:36
 4/6 anonim ***** válasza:

9.dpo-n nagyon keveseknek lesz pozi a tesztje. 10.dpo-n már jóval többeknek. 12.dpo az amin, ha egy 10-es teszt negatív, akkor nincs terhesség. Addig mindenképp van remény.

Nekem pl 9.dpo-n soha nem lett pozi...másnap már látható volt csak halványan.

tegnap 19:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor reggel már esélyesebb?
tegnap 19:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, de ne feledd még az sem 100% :)
tegnap 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!