Nekünk nem jön össze a baba, más meg issza az energiaitalt. Nem igazságtalan ez?
Atya isten.
Én ittam energiaitalt,hetente egyszer kb.
Aztán minden reggel kaveztam.
Akkor most szar anya vagyok?
A környezetemben az emberek nem ezt mondják szerencsére.
"A kövérség hátterében pedig ebben az esetben a mérhetetlen zabálás áll, semmi más."
Az nyilvánvaló, hogy azért kövér, mert több kalóriát visz be, mint amennyit eléget. De! Attól még nem tudhatod, mi ennek a háttere. Nem olyan egyszerű ám egy étkezési zavar kezelése, hogy na, abbahagyom a zabálást, és kész. Ő valamit evéssel kompenzál.
Mikor én a túlevésből nekiálltam komolyan fogyózni, a testedzés és a kalóriák mániákus számolgatása lett a kényszerevés helyett. A mai napig nem normális az ételhez fűződő viszonyom, lehet akármennyi a BMI-m. Mert a fogyással nem oldódik meg semmi. Nem véletlen van az oda-vissza jojózás.
De bizony van, a sikertelenség sajnos csúnya dolgokat hoz ki az emberből. Nekem tükröt tart a kérdező a 7-8 évvel ezelőtti, megkeseredett énemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!