Nekünk nem jön össze a baba, más meg issza az energiaitalt. Nem igazságtalan ez?
Nem
Egyébként én is ittam gyerek adrenalint(piros a doboza és nincs benne semmi káros anyag csak az izét szerettem)
Volt aki furán nézett rám,hogy mit iszok.kb pont leszartam,én tudtam,hogy csak adrenalin kid az.
Nem lehet,hogy esetleg nem energiaital volt?
Meghat ha az is volt semmi közöd hozzá.
8 évet vártunk az első gyermekünkre. A 6. évben ikreink fogantak, de Velük csak a 20. hétig jutottunk...
Ezidő alatt minden mélységet és magasságot megjártam, amit csak lehetett. Egy jó tanács: csak magadra fókuszálj, csak a saját célod lebegjen előtted! Olvass, tájékozódj, hogy merre tovább, mik a lehetőségeid. Mindent zárj ki, ami ezen az úton nem támogat, elgyengít. Ne keresd az igazságot, az tényleg 'odaát' van. Sok igazságtalanság van a világban téged épp ez érint meg most a leginkább. A kapaszkodót keresd, amiben megtalálod a jót, ami pozitív energiákkal tölt. Minden más csak elvesz, letör, eltávolít a leendő gyermekedtől.
Pedig az a nő sokkal inkább megérdemli, hogy legyen gyereke. Ő ugyanis nem irigy, és rosszindulatú, mint te.
Nem mellékesen: az a kis koffein semmit nem befolyásol.
Úr Isten szerinted valaki azért lesz rossz anya mert megiszik egy energiaitalt meg nem szed terhes vitamint?
Én sem szedtem terhes vitamint, aztán az egyik gyerekem 4500 grammal jött a világra a másik meg 3600 grammal.teljesen egészséges okos gyerekek...úgyhogy erről ennyit.
Szerintem a benned dúló érzések tökéletes tükröt mutatnak.
Tippre azt mondanám görcsösen akarod kontrollálni a dolgokat és "most azonnal kell a gyerek". Nem rosszból, de érdemes abba is belegondolni, hogy lehet-e az érkezésének lelki gátja. Pl. görcsösség, rosszindulat, irigység, stb. ami miatt neked még nem adatott meg.
Az első gyerekünkre másfél évet vártunk és bár nem energiaitalt, kávét rendszeresen ittam. Sőt, ájulós voltam, így sokszor láttál volna kólával is a kezemben, amit egyébként az orvosom ajánlott, hogy mindig legyen nálam és ha érzem, hogy kezdek rosszul lenni, igyak meg belőle pár kortyot. Amúgy nem szeretem a kólát, korábban sosem tartottunk itthon, meg azóta sem, de tényleg bevált. Messziről könnyű ítélkezni.
Egyébként azt én is látom, hogy a szegényebb, nem túl rendezett körülmények között élő családoknál valahogy könnyebben jön a baba. Én csak egy okot látok emögött és ezzel visszacsatolnék a hozzászólásom elejére. A tudatosan tervezők akarják, most, ide nekem, szinte napra pontosan leosztják, hogy ekkorra akarom (jó ez túlzás), mindent beszednek, minden vizsgálatra elmennek... csakhogy a természet megerőszakolása még mindig nem nagyon működik. Mondom ezt úgy, hogy én is a tudatos kategóriába tartozom, de ezt fel kell ismerni magadban és tenni ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!