Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nekünk nem jön össze a baba,...

Nekünk nem jön össze a baba, más meg issza az energiaitalt. Nem igazságtalan ez?

Figyelt kérdés
8 hónapja kezdtük a próbálkozást, eddig csak sikertelen hónapok voltak, sajnos ez a hónap is az. Ma jöttem haza a munkából, amúgy is stresszes voltam, mert reggel jött meg, erre látok egy nagypocakos kismamát energiaitallal a kezében. Olyan ideges lettem, hogy hihetetlen. Mi, akik jó szülők lennénk, vigyáznák a baba egészségére, bármit megtennénk érte nem kapjuk meg ezt az élettől (egyelőre), más meg, aki nem érdemelné igen. Terhes ismerősöm még büszke is rá, hogy nem szed terhesvitamint, láttam már dohányzó kismamát is. Olyan igazságtalan ez. Nyílt utcán issza az energiaital pocakkal, szégyenérzet nélkül, az ilyen milyen szülő lesz? Jobb bele sem gondolni. Tudom, hogy az élet nem igazságos, de olyan nehéz ezzel megküzdeni, pedig mi még nem is annyira régóta próbálkozunk. Nektek nem megy fel a vérnyomásotok, ha ilyet láttok? Miért ilyen igazságtalan ez?
2024. jan. 3. 16:23
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
87%

7# Pontosan. Az ilyen emberekből lesz az,aki majd kiakad,hogy az enyém még nem jár,pedig mennyit foglalkozok vele,akkor másé miért.

Kérdező,attól hogy ő kismama,nem előled veszi el a terhességet. Én se értem miért vált ki ekkora haragot belőled egy idegen nő terhessége. Nem ártana mentálisan rendbe tenni magad mielőtt összejön. Egy irigy,gonosz anya mitől jobb az energiaitaltól?Semmivel. 2,5 évet vártunk a lányunkra. Volt akinek a második jött,minden barátnőmnek már meg is született,annak is,aki piásan egy éjszakás kalandból lett. És akkor? Soha nem voltam ilyen megkeseredett,haragot sem éreztem. Erről más nem tehetett. 8 hónapnál így kiakadni amikor egy évig totál normális,ha nem jön,nem tudom mit csinálnál évek után. Leütöd majd a kismamákat? Barátnőmnek egy db lombik sem sikerült,sosem lesz saját és mégsem viselkedett soha így,sőt. Jó lenne,ha megemberelnéd magad.

2024. jan. 3. 17:24
 12/53 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon el vagy te tévedve

Mi az hogy olyat mersz írni hogy más nem érdemli meg hogy gyereke legyen, csak mert megiszik egy energiaitalt (amitől amugy az ég világon semmi baja nem lesz se neki se a magzatnak)

Te megérdemled??? Igeeen? Ilyen rosszindulattal meg irigységgel tudod mit érdemelsz??

Kapjál már a fejedhez hogy miket irsz másokról!!

Biztos te lennél itt a mintaanya, más meg aki megiszik egy energiaitalt terhesen az meg szar anya. Nagyon nem igy működik ez.

Ne ilyen értékeket akarj átadni a leendő gyerekeknek.

2024. jan. 3. 17:27
 13/53 anonim ***** válasza:
86%
11# vagyok. Ja amúgy a másik tényleg durva,hogy így eldöntöd szerinted ki érdemli meg. Számomra egy irigy nő sem kevésbé jobb. Te akkor agyvérzést kapnál a terhespatológián, bent feküdtem nemrégen a másodikkal vérzés miatt,és igen voltak ott dohányzó kismamák,volt ott aki abortuszt csináltatott,ikreket várt,stb.,míg a másik mindent megtett és még is 29 hétre szült. Semelyik helyzet nem érdekelt,nem az enyém. Miért adjak ennek hangot. Elég a saját életemmel foglalkozzak.
2024. jan. 3. 17:29
 14/53 anonim ***** válasza:
75%

Az élet nem igazságos. Senki sem mondta vagy ígérte, hogy az.

Mint 8 éven át meddő nő, tudom, mit érzel. Mikor volt egy 7 hónapos terhes kolléganőnk, aki óránként lejárt bagózni, de közben aggódott, hogy viseli majd a szülést, fel tudtam volna rúgni.

2024. jan. 3. 17:42
 15/53 anonim ***** válasza:
62%

Attól, hogy energiaitalt iszik miért feltétezed rögtön, hogy rossz szülő lesz? Lehet 3 hónapja azt az egyet itta. Persze az is lehet, hogy megiszik napi 6-ot.

Alapvetően mióta gyereket szeretnék kb majdnem minden terhes nőt utálok, hogy én miért nem vagyok az. Ennyi erővel miért nem a 15 évesen szülő lányokat utálod, akiknek nyomorban fog felnőni a gyereke? A többivel amit írtál tudok azonosulni, főleg a dohányzó kismamák háborítanak fel nagyon

2024. jan. 3. 18:03
 16/53 anonim ***** válasza:
75%
15#-ös Bocsi,de te is írod,hogy "majdnem minden terhes nőt utálok". De mond meg nekem,ők miként tehetnek arról,hogy nekik összejött,neked nem?Neked ezzel nincs kevesebb esélyed?Szeretnéd majd ha téged is utálnának,amikor kismama leszel? És voltam ebbe a helyzetben,de ez a hozzáállás azért nem normális senkitől sem. 11# vagyok.
2024. jan. 3. 18:18
 17/53 anonim ***** válasza:
100%

#16: igazad van, elég helytelenül fogalmaztam. Nem kifejezetten utálatot érzek, inkább csak irigykedem rájuk, hogy ők már ott tartanak, ahol én.

Az meg, hogy mit gondolnak mások amikor terhes vagyok (vagy akár most) őszintén szólva teljesen hidegen hagy. Valakinek így sem vagyok szimpatikus

2024. jan. 3. 18:27
 18/53 anonim ***** válasza:
77%
Saját magukat utálják. Mert azt hiszik, hogy kevesebbek. Na pont az ilyen mintát hozó embereknek nincs még itt az idő, hogy szüljenek. Ezért kellene pszichológiai vizsgálat szigorúan.
2024. jan. 3. 18:28
 19/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem iszok energiaitalt sem terhesen sem máshogy, egészségesen élek, 6 sikertelen hónap van mögöttünk minimum 3 kémiai terhességgel (amikről tudok), de nem... nem foglalkozok más terhes nőkkel, hogy ők miért igen, én miért nem.
2024. jan. 3. 20:03
 20/53 anonim ***** válasza:

17#-es De az más,mint az utálat. Nekem az az érzés volt,hogy de jó lehet és már úgy várom,hogy megélhessem én is.

18# Egyetértek. Picit dolgoznia kell az embernek magán. Később még rosszabb lesz ez,mert mindig találnak ellenszenvet más felé,akinek esetleg könnyebb a terhessége,szülése,nyugodtabb babát kap,stb.

2024. jan. 3. 20:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!