Amint kiderült hogy terhes a testvérem letette a cigit és az energiaitalt, hogyan csinálta?
Figyelt kérdés
Csinált egy tesztet a párjával ami pozi lett és azon nyomban letett mindent, ez elképesztő!
5 évig bagózott és energiaitalozott és egyből leállt
Ez hogyan lehetséges?
2023. márc. 11. 08:23
2/21 anonim válasza:
Hát fontosabb neki a gyerek egészsége. Nem nagy dolog egyébként. A nők sok mindenre képesek a gyerekükért.
3/21 anonim válasza:
Az energiaitalt en is letettem azonnal.
16 eves koromtol cigiztem,(31 vagyok)ahogy megtudtam,hogy terh3s vagyok azt isnletettem.nem momdom,hogy konnyu volt,nem memt egyik naprol a masikra,de sikerult.
Bevallom,hogy az elso honapban csak csokkenteni sikerult,de aztan szepen eljott a nap amikor mar a reggeli teamhoz sem hianyoltam(kave helyett teazok)
4/21 anonim válasza:
Énis letettem a cigit rögtön.
A babáért mindent!
5/21 anonim válasza:
A legtöbb ember rájön, hogy nem is olyan nehéz ezekről leszokni, csak egy erős motiváció kell. Amíg nem akarja igazán, addig nem tudja letenni. Mihelyt valóban akarja, sikerül is...
7/21 anonim válasza:
Szereti a babát, és ő a fontosabb. Anyukám is letette a cigit, amint megtudta, hogy terhes. Pedig akkora bagós ma is, hogy el se tudnám képzelni a leszokását, de akkor megtette. Én pedig, mivel gyűlölöm a cigarettát, és mert tudom, hogy sajnos ez nem alap, nagyon hálás vagyok neki érte.
8/21 anonim válasza:
Gyerek az első, én csak energiaitalt ittam (napi 2-3-at) de egyből befejeztem.
9/21 anonim válasza:
Én már terhesség előtt hónapokkal letettem a cigit egyik napról a másikra, hogy pucolódjak. Minden akaraterő kérdése.
10/21 anonim válasza:
Én kávéról mondtam le egyik napról a másikra, pedig nagyon szerettem, és most is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!