Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amint kiderült hogy terhes a...

Amint kiderült hogy terhes a testvérem letette a cigit és az energiaitalt, hogyan csinálta?

Figyelt kérdés

Csinált egy tesztet a párjával ami pozi lett és azon nyomban letett mindent, ez elképesztő!

5 évig bagózott és energiaitalozott és egyből leállt

Ez hogyan lehetséges?

2023. márc. 11. 08:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Erős volt a motiváció.
2023. márc. 11. 08:28
 2/21 anonim ***** válasza:
98%
Hát fontosabb neki a gyerek egészsége. Nem nagy dolog egyébként. A nők sok mindenre képesek a gyerekükért.
2023. márc. 11. 08:28
 3/21 anonim ***** válasza:
78%

Az energiaitalt en is letettem azonnal.

16 eves koromtol cigiztem,(31 vagyok)ahogy megtudtam,hogy terh3s vagyok azt isnletettem.nem momdom,hogy konnyu volt,nem memt egyik naprol a masikra,de sikerult.

Bevallom,hogy az elso honapban csak csokkenteni sikerult,de aztan szepen eljott a nap amikor mar a reggeli teamhoz sem hianyoltam(kave helyett teazok)

2023. márc. 11. 08:31
 4/21 anonim ***** válasza:
98%

Énis letettem a cigit rögtön.

A babáért mindent!

2023. márc. 11. 08:48
 5/21 anonim ***** válasza:
89%
A legtöbb ember rájön, hogy nem is olyan nehéz ezekről leszokni, csak egy erős motiváció kell. Amíg nem akarja igazán, addig nem tudja letenni. Mihelyt valóban akarja, sikerül is...
2023. márc. 11. 10:33
 6/21 anonim ***** válasza:
95%
Akarat!
2023. márc. 11. 10:40
 7/21 anonim ***** válasza:
96%
Szereti a babát, és ő a fontosabb. Anyukám is letette a cigit, amint megtudta, hogy terhes. Pedig akkora bagós ma is, hogy el se tudnám képzelni a leszokását, de akkor megtette. Én pedig, mivel gyűlölöm a cigarettát, és mert tudom, hogy sajnos ez nem alap, nagyon hálás vagyok neki érte.
2023. márc. 11. 10:49
 8/21 anonim ***** válasza:
95%
Gyerek az első, én csak energiaitalt ittam (napi 2-3-at) de egyből befejeztem.
2023. márc. 11. 10:50
 9/21 anonim ***** válasza:
97%
Én már terhesség előtt hónapokkal letettem a cigit egyik napról a másikra, hogy pucolódjak. Minden akaraterő kérdése.
2023. márc. 11. 11:50
 10/21 anonim ***** válasza:
42%
Én kávéról mondtam le egyik napról a másikra, pedig nagyon szerettem, és most is szeretem.
2023. márc. 11. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!