Amint kiderült hogy terhes a testvérem letette a cigit és az energiaitalt, hogyan csinálta?
Figyelt kérdés
Csinált egy tesztet a párjával ami pozi lett és azon nyomban letett mindent, ez elképesztő!
5 évig bagózott és energiaitalozott és egyből leállt
Ez hogyan lehetséges?
2023. márc. 11. 08:23
11/21 anonim válasza:
Én is azonnal letettem mindkétszer. A második születési után már rá se gyújtottam újra. Ennek már lassan 4 éve. Nem hiányzik.
12/21 anonim válasza:
Akinek nem fontosabb a gyereke mint a cigi az ne is vállaljon. Nagyon szigorúan büntetném az ilyet.
13/21 anonim válasza:
Én is letettem napi egy doboz cigit, 4 kávét és 4 energiaitalt… azóta is csodálkozom, hogy életben maradtam ennyi koffeintől. Egyik napról a másikra maradt a napi 1, nagyon max. 2 kávé. Azóta is tartom.
15/21 anonim válasza:
Amugy ez lenne a normalis, nem kell rajta meglepodni.
Tegye le korabban, ha keszul a gyerekvallalasra.
Ha nem keszul, akkor huzzon gumit.
Ha meg arra nem kepes hogy letegye a cigit abban a pillanatban(!!) amint kiderul hogy egy masik eletert is felelos, akkor ne vallaljon gyereket, mert egy eretlen, gyenge ember.
16/21 anonim válasza:
Én a cigit,kávét és az energiaitalt is letettem! Nem sóvárogtam egyik után sem! Csupán elhatározás kérdése az egész! Meglepően könnyen ment! 🤷🏽♀️
17/21 kajitani válasza:
Ebben aztán semmi "elképesztő" nincs. Én is megtettem és sokan mások is. Terhesen nem dohányzunk,nem alkoholizálunk,nem iszunk energiaitalt - ezek alap dolgok. Nekem inkább az az elképesztő,amikor a kismama szívja az iqos-t meg issza a sört,mert hogy az alternatívák megengedettek🤷
18/21 anonim válasza:
Sajnos én olyat is ismerek aki egész terhessége alatt dohányzott és azután is.Az lenne a normális hogy legalább a gyerek miatt képes lenne le rakni.
19/21 anonim válasza:
18: hát, igen. Sajnos van, akinek nem elég nagy motiváció. Amúgy lett valami baja az említett kicsinek?
20/21 anonim válasza:
Nem.teljesen egészséges lett ami számomra csoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!