Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amint kiderült hogy terhes a...

Amint kiderült hogy terhes a testvérem letette a cigit és az energiaitalt, hogyan csinálta?

Figyelt kérdés

Csinált egy tesztet a párjával ami pozi lett és azon nyomban letett mindent, ez elképesztő!

5 évig bagózott és energiaitalozott és egyből leállt

Ez hogyan lehetséges?

2023. márc. 11. 08:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is azonnal letettem mindkétszer. A második születési után már rá se gyújtottam újra. Ennek már lassan 4 éve. Nem hiányzik.
2023. márc. 11. 12:18
 12/21 anonim ***** válasza:
82%
Akinek nem fontosabb a gyereke mint a cigi az ne is vállaljon. Nagyon szigorúan büntetném az ilyet.
2023. márc. 11. 12:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is letettem napi egy doboz cigit, 4 kávét és 4 energiaitalt… azóta is csodálkozom, hogy életben maradtam ennyi koffeintől. Egyik napról a másikra maradt a napi 1, nagyon max. 2 kávé. Azóta is tartom.
2023. márc. 11. 12:46
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Akarat..

Motivácio

2023. márc. 11. 14:17
 15/21 anonim ***** válasza:
95%

Amugy ez lenne a normalis, nem kell rajta meglepodni.

Tegye le korabban, ha keszul a gyerekvallalasra.

Ha nem keszul, akkor huzzon gumit.

Ha meg arra nem kepes hogy letegye a cigit abban a pillanatban(!!) amint kiderul hogy egy masik eletert is felelos, akkor ne vallaljon gyereket, mert egy eretlen, gyenge ember.

2023. márc. 11. 16:48
 16/21 anonim ***** válasza:
Én a cigit,kávét és az energiaitalt is letettem! Nem sóvárogtam egyik után sem! Csupán elhatározás kérdése az egész! Meglepően könnyen ment! 🤷🏽‍♀️
2023. márc. 12. 01:14
 17/21 kajitani ***** válasza:
Ebben aztán semmi "elképesztő" nincs. Én is megtettem és sokan mások is. Terhesen nem dohányzunk,nem alkoholizálunk,nem iszunk energiaitalt - ezek alap dolgok. Nekem inkább az az elképesztő,amikor a kismama szívja az iqos-t meg issza a sört,mert hogy az alternatívák megengedettek🤷
2023. márc. 12. 05:25
 18/21 anonim ***** válasza:
Sajnos én olyat is ismerek aki egész terhessége alatt dohányzott és azután is.Az lenne a normális hogy legalább a gyerek miatt képes lenne le rakni.
2023. márc. 13. 19:43
 19/21 anonim ***** válasza:
18: hát, igen. Sajnos van, akinek nem elég nagy motiváció. Amúgy lett valami baja az említett kicsinek?
2023. márc. 13. 20:14
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem.teljesen egészséges lett ami számomra csoda.
2023. márc. 13. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!