Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma már 2 energiaitalt ittam....

Ma már 2 energiaitalt ittam. Mi baja lehet a babának? 31 hetes a baba.

Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 12:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%

Én amióta terhes vagyok egyetlen egy dobozzal sem mertem meginni,pedig imádom!!!!!

Szerintem már egy doboz is sok,nem még 2!!Mivel magas a koffein tartalma,és nem éppen a legegészségesebb ital,így én kerülném a helyedben!!!De te tudod.De egyébként rá is van írva a dobozásra,hogy terheseknek,szoptatós anyáknak TILOS inni.A koffein ártalmas a magzatra nézve.

29+3 hkm

2013. febr. 22. 12:38
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
például befolyásolja a magzati szívfrekvenciát,nagyon jó lenne,ha leállnál róla,minél előbb!!!!
2013. febr. 22. 12:41
 3/14 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem semmi, mindent túl lihegnek. Kitalálják mindenre hogy káros, utána meg kiderül hogy inkább jót tesz és fordítva. Edd és idd ami jól esik csak próbáld úgy hogy ne drasztikusan sokat egyél-igyál.
2013. febr. 22. 12:42
 4/14 anonim ***** válasza:
2013. febr. 22. 12:42
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
Hát pedig ez tényleg káros. rá is van írva hogy terhesek NE igyák pláne ne kettőt. én is imádom és terhesen kid változatot ittam NÉHA ha nagyon megkívántam. amugy meg azlehet a baja hogy felpörgeti a szívverését ami nem igazán jó és kell neki.
2013. febr. 22. 12:45
 6/14 anonim ***** válasza:
95%

Az első megelőzött,ugyan azt akartam írni!:)

Rá van írva a dobozra hogy terhes meg akinek magas a vérnyomása az ne igya!!!

Te meg megittál 2dobozzal. Ez mindennapos? Miért nem iszol inkább kávét,mert a koffein kis mennyiségben megengedett terhesen! Vagy azt is ittál?

És nem a koffein a legnagyobb gond,hanem a többi összetevő.

Baja nem hiszem hogy lesz a gyereknek,de biztos "bepörög kicsit". Ez a kérdés miért nem jutott már akkor eszedbe mielőtt megittad az energiaitalt?!

2013. febr. 22. 12:47
 7/14 A kérdező kommentje:

Nem, nem minden napos. Azért ittam, mert nagyon-nagyon kívántam. Kávét egyáltalán nem iszom soha. Remélem nem lesz semmi gond, nagyon megbántam. A vérnyomásom egyébként jó.

Köszi a válaszokat!

2013. febr. 22. 12:49
 8/14 anonim ***** válasza:
87%

Az egy dolog hogy valamit megkívánsz,csak előtte meg kellene nézni(legalább a csomagoláson,dobozon) hogy szabad e és mennyire ártalmas a gyereknek!

Terhesen már nem a te igényeid a legfontosabbak!!!

2013. febr. 22. 12:54
 9/14 anonim ***** válasza:
57%
Basszus! Ok hogy megkívántad. Miért nem ittál egy pár kortyot, de nem két dobozzal!!! Szoptatás alatt meg piálni fogsz vagy mi? Agyam eldobom.
2013. febr. 22. 13:38
 10/14 anonim ***** válasza:
43%
Hát elég érdekes felfogásod lehet.. Én is imádom az ízét és volt, hogy megkívántam egyszer. Lehet kapni koffein és taurin menteset, én olyat vettem akkor, de még abból sem mertem meginni az egészet, mert arra is rá van írva, hogy nem lehet! Csak az íze kedvéért.
2013. febr. 22. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!