Ma már 2 energiaitalt ittam. Mi baja lehet a babának? 31 hetes a baba.
Én amióta terhes vagyok egyetlen egy dobozzal sem mertem meginni,pedig imádom!!!!!
Szerintem már egy doboz is sok,nem még 2!!Mivel magas a koffein tartalma,és nem éppen a legegészségesebb ital,így én kerülném a helyedben!!!De te tudod.De egyébként rá is van írva a dobozásra,hogy terheseknek,szoptatós anyáknak TILOS inni.A koffein ártalmas a magzatra nézve.
29+3 hkm
Az első megelőzött,ugyan azt akartam írni!:)
Rá van írva a dobozra hogy terhes meg akinek magas a vérnyomása az ne igya!!!
Te meg megittál 2dobozzal. Ez mindennapos? Miért nem iszol inkább kávét,mert a koffein kis mennyiségben megengedett terhesen! Vagy azt is ittál?
És nem a koffein a legnagyobb gond,hanem a többi összetevő.
Baja nem hiszem hogy lesz a gyereknek,de biztos "bepörög kicsit". Ez a kérdés miért nem jutott már akkor eszedbe mielőtt megittad az energiaitalt?!
Nem, nem minden napos. Azért ittam, mert nagyon-nagyon kívántam. Kávét egyáltalán nem iszom soha. Remélem nem lesz semmi gond, nagyon megbántam. A vérnyomásom egyébként jó.
Köszi a válaszokat!
Az egy dolog hogy valamit megkívánsz,csak előtte meg kellene nézni(legalább a csomagoláson,dobozon) hogy szabad e és mennyire ártalmas a gyereknek!
Terhesen már nem a te igényeid a legfontosabbak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!