Szülők tudják a baba nemét, de a rokonságnak nem árulják el, mit gondoltok erről?
Meglepetést szeretnének, így nekünk nem akarják elárulni. Volt már valaki így?
Szerintem ez nem igazság. :)
Persze, ők a szülők, ez az ő joguk. Semmi bajom vele, nagyon szeretem Őket, viszont ez úgy lenne az igazi, ha Ők sem tudhatják. Legalábbis szerintem. :)
Mit gondoltok?
Az ő dolguk.
Az is az lenne,ha el se mondták volna hogy terhes,hanem a nagy pocakból veszed észre.
Szerintem ez az ő döntésük és azért vannak praktikus okai is a kíváncsiságon túl annak, hogy ők meg akarták tudni. Pl. ruhák, babakocsi és egyéb kiegészítők vásárlásánál.
Nekem ez kicsit olyan, mint mikor valaki szeptemberben azzal jön nekem, hogy "megvan már a karácsonyi ajándékod, nagyon szuper, de meglepetés":)
A kíváncsiságod egy dolog, de ők a szülők, az ő gyerekük, az ő életük, az ő magánügyük.
"viszont ez úgy lenne az igazi, ha Ők sem tudhatják."
Bocs, de ebben a történetben ŐK és a gyerek a főszereplők, mindenki más csak statiszta, nincs jogod számon kérni, hogy ők miért tudhatják te meg nem.
Elhiszem, hogy izgulsz, én is felpörögtem amikor nem volt még gyerekem és megszületett az unokaöcsém, de ezzel kapcsolatosan csak egyet tehetsz: elfogadod és vársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!