Ma már 2 energiaitalt ittam. Mi baja lehet a babának? 31 hetes a baba.
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 12:33
11/14 anonim válasza:
Én ha nagyon megkívánom akkor vagy gyerekeknek valót veszek belőle, vagy a férjemnek veszek és én meg csak 1 kortyot iszok.
2-t nem terhesen sem szabadna inni!
12/14 anonim válasza:
Én is imádom, de letettem róla a baba miatt. Nem vagyok az energiaital mellett ilyen esetben, viszont azt tudom, hogy sok doki engedélyezi (a terhesség előtt is rendszeresen fogyasztóknak) pl a napi 1-2 kávét, amiben szintén van annyi koffein. Sőt, a kávéban nem olyan tiszta a koffein, mint pl az energiaitalban. Persze sok más adalékanyag is van, ami miatt nem ajánlott, de szerintem nem ártasz vele többet, mint a kávézó kismamik sokasága.
13/14 anonim válasza:
Az energiaital még egészséges szervezetre is nagyon veszélyes (bár ezt sokan nem tudják), de egy kismamának és egy kis magzatnak különösen ártalmas lehet. Ne igyál többet!
14/14 anonim válasza:
Énis kívántam egész terhesség alatt az energia italt mégsem ittam. Ha most nincsen ennyi önkontrollod akkor mi lesz szoptatás alatt amikor semmi K betűs vagy puffasztó, nyers zöldség gyümölcs...semmi szénsavas és kevés koffein.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!