Véletlenül reggel a barátnőmmel történt egy "baleset"-mi a teendőnk??
Figyelt kérdés
Háát, öhhhm.
Nos, majdnem elmentem benne....
2023. dec. 9. 09:41
11/16 anonim válasza:
Hàt a boltban elfeljtette a barátnőm megvenni, én azt hittem, van Neki.
Oké, de amikor kiderült, hogy nincs, miért dugtad be a kukidat?
12/16 anonim válasza:
Hű ilyen velünk is előfordult az akkori barátommal (most már férjem), hogy azt hittük a másiknál van… aznap nem dugtunk, másnap vettünk.
Amúgy ahogy már valaki leírta, ügyelet, eseményutáni és legközelebb legyetek okosabbak.
13/16 anonim válasza:
Miért ne lett volna előváladék?
Ügyelet, esemény utáni
14/16 harebell válasza:
Nem kioktató szeretnék lenni, de egy dolgot muszáj leírnom: ez nem "véletlen" meg "baleset". A baleset az, ha a gumi kiszakad, lecsúszik stb.
A megoldás pedig esemény utáni tabletta. Lehet tudni, a ciklusa melyik szakaszában van a barátnőd?
15/16 anonim válasza:
Ha nincs gumi, akkor ott a kezetek, szátok, ki lehet bírni egyszer. Azt értsétek meg, hogy ez nem olyan, hogy jaj, kicsit többet ittam, felelőtlen vagyok, rosszul leszek egy napot aztán semmi gond, hanem hatalmas szívás lesz, és elsősorban a lánynak, nem is értem miért engedte ezt (én is éltem nemi életet, fiatalon kezdtem, nem voltam még 16, de a gumi kérdés egyszerűen nem volt kérdés, felfogtam mit kockáztatok). Szégyelld magad, hogy rávetted erre, de gondolom hiába magyarázzuk, leszarod.
16/16 anonim válasza:
Eseményutáni. Legközelebb meg használjatok gumit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!