Véletlenül reggel a barátnőmmel történt egy "baleset"-mi a teendőnk??
Figyelt kérdés
Háát, öhhhm.
Nos, majdnem elmentem benne....
2023. dec. 9. 09:41
1/16 A kérdező kommentje:
De hogy volt-e előváladék, azt nem tudom🤷♂️
2023. dec. 9. 09:42
2/16 anonim válasza:
Miért olyan nehéz gumit húzni, ha nem akartok gyereket?
3/16 A kérdező kommentje:
Hàt a boltban elfeljtette a barátnőm megvenni, én azt hittem, van Neki.
2023. dec. 9. 09:51
4/16 anonim válasza:
Esemény utáni tabletta
48 órán belül kell, szóval hétvégén irány a sürgősségi
5/16 anonim válasza:
Te is vehetnel,miért a barátnőd a hibás?
6/16 anonim válasza:
Eseményutáni. Te meg szégyeld magad, most a te hülyeséged miatt egy hatalmas adag hormont kell bevennie, ami felborítja a teste normál működését. Férfiként egyértelmű számomra, hogy mindig legyen nalam gumi és a felelősséget nem tolom át másra. És ha nincs gumi nem rakom be, nem agysebészet.
7/16 anonim válasza:
Mondjuk a lány is mondhatott volna nemet. Nem kötelező megengedni, hogy betegye, ha nincs gumi. Ugyanolyan hibásak mindketten.
8/16 anonim válasza:
Dugni van eszetek, de védekezni nincs. Itt az egyetlen mentségetek a korotok lesz, de csak ha 15 évesek vagytok, vagy kisebbségiek. Azok ilyen hülyék!
9/16 anonim válasza:
8, de 15 évesen meg ne dugjanak, főleg ha hülyék védekezni
10/16 anonim válasza:
Igazán kíváncsi vagyok miért pontoztak le (#7). Aki lepontozott az úgy gondolja, hogy a lánynak kötelező engedni a behatolást gumi nélkül, ha nincs náluk óvszer? Nincs beleszólása?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!