Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Progreszteron pótlás mellett...

Progreszteron pótlás mellett megjöhet a menstruáció?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ma vagyok 12.dpon halvány pozitívat teszteltem.

Viszont ma a wc papíron többször volt ilyen halvány véres nyák szerű nem nagy mennyiségű, de többször pecsételtem.

A progreszteront 12napja szedem ovuláció óta. Megjöhet progreszteron szedése közben is a menszesz? Bocsánat, ha butaságot kérdezek, csak nagyon megijedtem ma. :(

jan. 28. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:
19%
Ha vérzel az nem menzesz, és a progi nem arra van, hogy ne jöjjön meg a menzeszed.
jan. 28. 20:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A progeszteron csak akkor segít, ha az a probléma. Ha a terhesség meg akar szakadni, akkor progi mellett is megfog. Mást nem tud tenni az ember, mint bízni. A vérzés sajnos nem jó jel, de még ne könyveljük el sehogy. Szorítok, hogy végül rendben legyen minden, de sajnos ezt csak az idő dönti el. Nem várt előtt a tesztek nem jelentenek biztosat.

Drukkolok!

jan. 28. 20:24
 3/3 anonim ***** válasza:
31%
Hiába pontozol le, a progeszteron akkor sem arra való, hogy ne jöjjön meg a menzesz 🤣
jan. 28. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!